Με επιτυχία διεξήχθη το 1ο ΤΕΝ...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο, 1-2 Ιουνίου 2024, το 1ο «ΤΕΝΝIS CAMP» που διοργάνωσε ο Δήμος Άνδρου σε συνεργασία με την πρωταθλήτρια Ελλάδος Μίνα Καπλάνη στις εγκαταστάσεις των γηπέδων τένις στο Παραπόρτι Χώρας. Στη διήμερη γιορτή του αθλητισμού, που δεν είχε αγωνιστικό χαρακτήρα, συμμετείχαν άνθρωποι όλων των ηλικιών (παιδιά και ενήλικες).
Στο πόδι και η Άνδρος από τους...
Από τους πανηγυρισμούς στο Γαύριο όπου κατέληξαν οι πανηγυρίζοντες   (Με το που έληξε ο τελικός του πανευρωπαϊκού στο μπάσκετ στο Βερολίνο γύρω στις 11 το βράδυ της Κυριακής 24/5 άρχισαν να έρχονται στο FB του Εν Άνδρω πλήθος μηνύματα πανηγυρισμών από την Χώρα, το Μπατσί και το Γαύριο. Όλα από παρέες που ξέσπασαν σε εκδηλώσεις χαράς μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκού - Ρεάλ Μαδρίτης, που ολοκληρώθηκε με θρίαμβο της ελληνικής ομάδας.
ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ: Tennis Camp στο ...
  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Έρχεται «Τennis Camp» στο Παραπόρτι Χώρας
Η Άνδρος επιμένει και επιτυγχά...
Σήμερα Κυριακή 28/4 το απόγευμα υποδεχτήκαμε στο λιμάνι του Γαυρίου την ομάδα του Ανδριακού που κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα Κυκλάδων Κ12!!
Εγγραφές & παροχές για το Andr...
   Στιγμιότυπο από το "Andros Trail Race - 2019" ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δείτε τις παροχές των αθλητών & θεατών του Andrus Beer Trail Race Festival 
5 μετάλλια και 5 προκρίσεις στ...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με 5 μετάλλια και 5 προκρίσεις στην Εθνική Ελλάδος αποχωρεί η Άνδρος από το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης. Στο ψηλότερος βάθρο ανέβηκε και πάλι η  Σύλια Κανέλλου Κοκκινάκη κερδίζοντας το Περιφερειακό Πρωτάθλημα για δεύτερη συνεχόμενη φορά.
1st ANDRUS BEER TRAIL RACE FES...
Η Andrus Beer Trail Race Festival, προκηρύσσει αγώνες ορεινού τρεξίματος και παράλληλων αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων, οι οποίοι θα λάβουν χώρα στις 14 - 16/06/2024, στο καταπράσινο νησί των Κυκλάδων, την Άνδρο και στον παραδοσιακό οικισμό του Κορθίου.
ΧΡΥΣΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΝΙ...
Ο Νίκος Μασούρας δεξιά στην παραπάνω φωτογραφία μαζί με τον αντίπαλο που νίκησε στον τελικό. Το Νίκο Μασούρα από το Κυπρί τον γνωρίσαμε μέσω του Γιώργου Σιγάλα πέρσι όταν παρουσιάσαμε την επιτυχία τους στους πανευρωπαϊκούς της Βαρκελώνης όπου πήρε χρυσό μετάλλιο στο βραζιλιάνικο ζίου-ζίτσου. Ακόμα μια φορά ο Γιώργος Σιγάλας μάς τηλεφώνησε κι έστειλε φωτογραφίες και πληροφορίες για το νέο χρυσό μετάλλιο του Νίκου Μασούρα στους εφετινούς πανελλήνιους αγώνες Brazilian jou jitsu απέναντι σε έναν αντίπαλο με διεθνείς διακρίσεις.
Επανέρχεται με άλλη μορφή Andr...
(Μια ακόμα προσπάθεια για την αξιοποίηση των μονοπατιών της Άνδρου ξεκινά με την οργάνωση από την μπύρα Andrus ενός αγώνα δρόμου στα βουνά του νησιού. Ο αγώνας θα γίνει στις 14-16 Ιουνίου 2024 σύμφωνα με την ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής της εταιρείας, η οποία υπόσχεται πως θα επανέλθει εν καιρώ με νέες ανακοινώσεις της - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)