Πρεμιέρα του Αθλητικού Συλλογου Στενιών με νίκη... του Γαυρίου! Bibiana Tennis Club...

 Αρχικά ακούσαμε για ένα τουρνουά τέννις στις Στενιές μέσα στον Αύγουστο! Μάς φάνηκε πολύ καλό για να είναι αλήθεια (too good to be true στην τρέχουσα αγγλοελληνική διάλεκτο). Μετά θυμηθήκαμε ένα τουρνούα τέννις το Πάσχα. Έτσι όταν Σάββατο αργά το απόγευμα μάς στο Bibiana Sports Club, που έχει στηθεί στο κτήμα Καμπάνη, πήγαμε να δούμε την κατάσταση. Η πρώτη έκπληξη: υπάρχει πλέον αθλητικό σωματείο στις Στενιές για τέννις! Κι όχι μόνο... (φωτ. Εν Άνδρω). 

 

 Η δεύτερη έκπληξη. Υπάρχει έδρα και γήπεδο. Αυτό το τελευταίο ήταν επιδιώξη κι άλλων. Κάποιοι πριν μερικά χρόνια θέλανε να φτιάξουν στο Παραπόρτι τότε. Και στο γήπεδο, όταν φτάσαμε, ολοκληρωνόταν ο τελικός ανδρών. Από την μια ένας παίκτης της περιοχής. Κι από την άλλη ένας από το Γαύριο! (φωτ. Εν Άνδρω).

 Το καλύτερο: το Γαύριο είχε έρθει ως ομάδα/παρέα. Οργανωμένα πράγματα δηλαδή. Και επιτυχημένα αν σκεφτεί κανείς πως Γαυριώτης ήταν στον τελικό και νίκησε κιόλας! Όπως έλεγε ο ηττηθείς παίκτης από την Χώρα με χιούμορ: "άμα περιμένεις να κάνει το λάθος ο αντίπαλος τότε δεν έχεις πολλές ελπίδες..." (φωτ. Εν Άνδρω).

 Οι δύο επόμενες έκπληξεις: ο κόσμος και ο αγιασμός αγιασμός για την πρώτη εμφάνιση του σωματείου... (φωτ. Εν Άνδρω).

 Γέμισε κόσμο το προαύλιο του σπιτιού του Γ. Καμπάνη! Εδώ μια σκηνή από τον αγιασμό... (φωτ. Εν Άνδρω).

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις. Πρώτα τα αγόρια που έφτασαν στο τελικό και το βραβείο στον νικητή από τον Γ, Καμπάνη (φωτ. Εν Άνδρω).

 Μετά τα κορίτσια που έφασαν στον τελικό και η βραβευση της νικήτριας από τον Δημήτρη Στεφάνου (φωτ. Εν Άνδρω).

 Ακολούθησαν οι του τελικού των νέων παικτών και η βράβευση από τον Γιώργο Στεφάνου (φωτ. Εν Άνδρω).

 Μετά η βράβευση των δύο του τελικού γυναικών από τον Πάρη Αμοργιανό. Εδώ είχαμε και ξένη συμμετοχή! (φωτ. Εν Άνδρω).

 Τέλος η βράβευση των δύο παικτών του τελικού ανδρών, από τον Γ. Καμπάνη, όπου πρώτευσε... ο αθλητής από την Υδρούσα! Δηλαδή οι Γαυριώτες ήρθαν, είδαν και ενίκησαν! Μπράβο στο Γαύριο... (φωτ. Εν Άνδρω).

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"