Ζαννής Αλαφραγκής: ένας μικρός ανδριώτης κατακτά την Ευρώπη...

Ανάμεσα στα παιδιά της Εθνικής Νέων Πόλο και ο Ζαννής Αλαφραγκής από τις Στενιές Άνδρου. Ο μικρός ανδριώτης βρέθηκε κι αυτός στην κορυφή της αθλητικής Ευρώπης.

Συζητούσαμε μια παρέα, στην αγορά της Χώρας, για την απεργία των πλοίων, όταν ένας ευγενικός κύριος πλησίασε και μου είπε:

-         -    Θα ήθελα να γράψετε για τον εγγονό μου. Ήταν στην ομάδα της εθνικής νέων που κατέκτησε προχτές το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο πόλο. Βέβαια το έχουν ήδη γράψει αλλού…

-         -   Αν το έχουν ήδη γράψει τότε είναι το θέμα ειδησεογραφικά έχει καλυφθεί, απάντησα.

-         -   Για μένα θα ήταν σημαντικό να γράψετε εσείς στο Εν Άνδρω, επέμεινε ευγενικά.

Χαμογέλασα, Ζήτησα να στείλει ένα σημείωμα με δύο λόγια για το παιδί και μερικές φωτογραφίες. Ο καλός κύριος από τις Στενιές της Άνδρου έστειλε μέσα σε λίγες ώρες ότι ζητήσαμε κι εμείς όπως υποσχεθήκαμε ανεβάζουμε την είδηση μιας και κι έτσι θα την «απλώσουμε» σε όλη την Άνδρο και πιο πέρα όπου φτάνει το Εν Άνδρω…

Στο Μινσκ της της Λευκορωσίας η Εθνική Πόλο Νέων Ανδρών κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Μεταξύ των παικτών ήταν και ο Ζαννής Αλαφραγκής (Γιάννης) του Νίκου Αλαφραγκή και της Ευαγγελίας Τριανταφύλλου από τις Στενιές φοιτητής του στη σχολή Ναυπηγών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. Ο Ζαννής ασχολείται με το αθλητισμό από 3 ετών με την ομάδα ΑΟΠΦ (ΑΟ Παλαιού Φαλήρου).

Η σύνθεση της Εθνικής Νέων που κατέκτησε το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο. Τρίτο δεξιά το όνομα του μικρού Γιάννη (Ζαννή) Αλαφραγκή από τις Στενιές της Άνδρου.

Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ (2/9):

"Η Ελλάδα μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών μετά τη μεγάλη νίκη της επι του Μαυροβούνιου με 14-12 , στον τελικό της διοργάνωσης που φιλοξενήθηκε στο Μινσκ. Ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ο Τεό Λοράντος και οι παίκτες του ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλί και στην Ευρώπη..."

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet