ΓΥΑΡΟΣ: Το Περιπατιτικό Φεστιβάλ (Foot Festival) Άνδρου ταξιδεύει...

  

Φυλακές Γυάρου

Αγαπητό Εν Άνδρω,

Καλημέρα. Δύο λόγια για την μεγάλη εκδρομή των περιπατητών της Άνδρου στη Γυάρο. Φύγαμε πρωί στις 8.30 με ναυλωμένο σκάφος. Μετά από περίπου 2 ώρες φθάσαμε στο απέναντι της Άνδρου νησί και επισκεφθήκαμε πρώτα τις φυλακές, μετά τις αποθήκες και το νοσοκομείο.

 Η ΕΚΔΡΟΜΗ

 

 

ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ

  

ΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ

 ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ

 

Ακόμα πήγαμε στα μέρη που όταν λειτούργησε το μέρος ως τόπος εξορίας είχαν βάλει και σκηνές. Και στο νεκροταφείο όπου και έγινε τρισάγιο.

Επισκεφθήκαμε  και το μνημείο, που από ότι έμαθα θα γίνουν εγκαίνια αυτό το Σάββατο (12/10). Μετά μπάνιο όσοι ήθελαν. Και τέλος επιστροφή Άνδρο.

Ήταν μια εμπειρία αυτή η εκδρομή πέρα από τα όρια του δικού μας μικρόκοσμου που έδειξε άλλες πτυχές και άλλες διαδρομές της ζωής και του τόπου μας.

 ΤΟ ΤΡΙΣΑΓΙΟ

 

ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ

 

 

ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ

Αυτά αγαπητό Εν Άνδρω και γράψτα εσύ όπως καλύτερα νομίζεις.

Κωνσταντίνος Τομαράς

ΥΓ Οι φωτογραφίες είναι δικές μου. Την πανοραμική την τράβηξαν τα παιδιά με drone.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ

Αγαπητέ Κωνσταντίνε πιο ωραία από την λιτή γραφή τη δική σου για μια τέτοια εμπειρία δεν γίνεται νομίζουμε. Την αφήνουμε αυτούσια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μία πτυχή τής ζωής και της ιστορίας που αποκρύπτεται έντεχνα για να συνεχίζεται το παιχνίδι του εθνικού διχασμού και να κυβερνιέται πιο εύκολα ή χώρα από τους φωτισμένους των μεγάλων συμφερόντων. Ο Μητσοτάκης έβαλε τον κακό ΕΝΦΙΑ και τώρα ο κυρίαρχος λαός τον ψήφισε γιατί υποσχέθηκε να τον μειώσει κατά 30 %. Αυτοί είμαστε. Αυτά μας αξίζουν. Να τους χαιρόμαστε. Τα συλαλητήρια της Μακεδονίας τι έγιναν ?

This comment was minimized by the moderator on the site

mNYMOSINO ΣΕ ΑΘΕΟΥς ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕς? ηΜΑΡΤΟΝ