Στίβος: Παρά τον κορονοϊό επανήλθε στις επιτυχίες ο Ανδριακός Ο.Φ.

(Η δουλειά που γίνεται στα μικρά παιδιά στον στίβο του Ανδριακού είχε ως κατάληξη - παρά την κρίση που προκάλεσε και στον αθλητισμό ο κορονοϊός - να διακριθούν δύο νεαρές αθλήτριες του στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Αναλυτικά στο δελτίο τύπου του Συλλόγου - Εν Άνδρω)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ Ο.Φ

Ο Ανδριακός Ο.Φ συμμετείχε με 2 αθλήτριες στο διήμερο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ηλικιακής κατηγορίας Κ16 το οποίο διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά Αττικής 11 κ΄12 Ιουλίου. Οι αθλήτριες του Συλλόγου μας υπό την καθοδήγηση και συνεχή αρωγή του προπονητή τους κ. Δημήτρη Τσορτανίδη κατάφεραν να διακριθούν και να μας κάνουν υπερήφανους.

Πιο αναλυτικά, η Ευθαλία Παπαδοπούλου στέφθηκε 1η Πανελληνιονίκης στο αγώνισμα των Συνθέτων (Έξαθλο) το οποίο για τους γνώστες θεωρείται ως το πιο απαιτητικό και δύσκολο, σε έναν αγώνα με μεγάλο ανταγωνισμό και διεκδικήτριες θέσεων ακόμη και στη μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία των Κ18.

Η δεύτερη αθλήτριά μας, Μαρία Τσορτανίδου πέτυχε 7η νίκη στο αγώνισμα των 3000 μ. καταφέρνοντας κι αυτή να βαθμολογηθεί όντας μέσα στην πρώτη οκτάδα.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο θέλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας στις αθλήτριες και στον προπονητή μας οι οποίοι παρ’ όλο το αρνητικό κλίμα και την μεγάλη αποχή από τις προπονήσεις το τελευταίο 4μηνο λόγω των απαγορεύσεων, με πείσμα και επιμονή κατάφεραν να ξεχωρίσουν στον Όμιλό μας ανάμεσα στα αθλητικά Σωματεία της Αττικής, των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων και της Μυτιλήνης.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια με επιτυχίες και διακρίσεις σε όλους τους αθλητές μας !

Για τον Ανδριακό Ο.Φ,

Κωνσταντίνος Γ. Σακελλάρης

Έφορος Στίβου Ανδριακού Ο.Φ