Το 3ο καλοκαιρινό τουρνουά Tennis Open στην Άνδρο έφτασε εφέτος 51 συμμετοχές!

Φωτογραφία από γυναικείο αγώνα του τουρνουά. Ο αγώνας που παρακολουθήσαμε στις 8/8 το βράδυ υπό το φως των προβολέων στο ιδιωτικό γήπεδο Bibiana Tennis Club στις Στενιές ήταν πολύ καλού επιπέδου. Διάρκεσε πάνω από μια ώρα με πολλές και ενδιαφέρουσες στιγμές. Δύσκολα θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί έναν τέτοιο αγώνα στην Άνδρο. Αλλά ο Αύγουστος φέρνει αρκετούς παραθεριστές-τενίστες στο νησί. Συν οι ντόπιοι που ολοένα και περισσότεροι ασχολούνται με το άθλημα. Έτσι ο αριθμός των συμμετοχών από τριάντα πήγε εφέτος στους 51!

Ξεκίνησε το 3ο καλοκαιρινό τουρνουά Tennis Open που διεξάγεται κάθε Αύγουστο στην Άνδρο από την Bibiana Tennis Club. Το τουρνουά ξεκίνησε την Πέμπτη 6 Αυγούστου και θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 19 Αυγούστου, όπου θα κλείσει με την απονομή και μικρή γιορτή.

Φωτογραφία από ανδρικό αγώνα. Όπως μας πληροφόρησαν ο 13χρονος Ίων Καμπάνης κέρδισε με 2-0 σετ στην ανδρική κατηγορία! Ενδεικτικό της ανταγωνιστικότητας των αγώνων και του καλού επιπέδου αρκετών νέων, που συμμετέχουν στο τουρνουά. Ένα ακόμα ενδιαφέρον είναι πως υπάρχουν και αρκετοί θεατές όπως φαίνεται και από τις δύο φωτογραφίες που δημοσιεύονται. 

Οι κατηγορίες είναι 4: ΑΝΔΡΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ

Οι συμμετέχοντες ανά κατηγορία είναι: Άνδρες 26, Γυναίκες 8, Κορασίδες 7. Παίδες 10

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"