Κλείνουν μέχρι νεωτέρας 7 αθλητικές εγκαταστάσεις της Άνδρου!!!

 

Κατεστραμμένες κερκίδες και ταρτάν, 2 από τους 4 πυλώνες χαλασμένοι, αθλητικός χώρος που χρήζει επισκευών. Αυτή είναι η εικόνα του μεγαλύτερου αθλητικού χώρου όπως παραδόθηκε στη σημερινή διοίκηση. Σήμερα - 20 χρόνια από την κατασκευή από την δημοτική αρχή Δ. Γιαννίση - 2001) - αναμένεται η εκκίνηση τους αμέσους επόμενους μήνες δύο μεγάλων έργων ανακατασκευής αξίας 800.000 ευρώ. Συντηρήσεις θα γίνουν το προσεχές διάστημα μετά από μελέτες που ολοκληρώθηκαν σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις που αναφέρονται παρακάτω. Και μετά θα ανοίξουν πάλι.

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ: Σήμερα λόγω έλλειψης συντήρησης επί 20ετία και του αέρα κατέρρευσαν τα φώτα του νότιου πυλώνα του σταδίου. Με αφορμή αυτό το γεγονός ο Δήμος έβγαλε την ανακοίνωση που ακολουθεί παρακάτω - ΕΝ ΑΝΔΡΩ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΜΗ ΧΡΗΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Μετά από ενδελεχή έλεγχο των αθλητικών εγκαταστάσεων, που επιβάλλει η νομοθεσία και έγινε για πρώτη φορά από τη δημιουργία και κατασκευή τους, και πιο συγκεκριμένα:

(Δημ. Ενότητα Άνδρου):

(Δημ. Ενότητα Υδρούσας):

(Δημ. Ενότητα Κορθίου):

Διαπιστώθηκαν ελλείψεις και ως εκ τούτου, μέχρι την αποκατάστασή τους, κρίνεται υποχρεωτική η μη χρησιμοποιήσή τους από τους πολίτες όλων των ηλικιών, καθώς και από τους φορείς (Αθλητικοί Σύλλογοι, Σωματεία κλπ).

Ο Δήμος Άνδρου προβαίνει στη διόρθωση των διαπιστωθεισών ελλείψεων, ώστε σύντομα να δοθούν και πάλι προς χρήση από όλους, έχοντας τις απαιτούμενες προϋποθέσεις.

 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ