ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ 2-0

Σε ένα όμορφο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Τήνου στο Σαμαρίνειο Γήπεδο του Μπατσίου , ο Ανδριακός ΟΦ , αν και σαφώς πιο  ανέτοιμος σε φυσική κατάσταση, κατάφερε με έξυπνο τρόπο να πάρει μια καθαρή νίκη με σκορ 2-0 και την πρόκριση στον επόμενο γύρο για το κύπελο της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η αρχή έγινε στο 14 λεπτό, όταν από λάθος απομάκρυνση στο κέντρο της άμυνας των Τηνιακών, ο Ε. Ρούτσι  με ωραίο διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ. Στην συνέχεια οι Τηνιακοί προσπάθησαν να αντιδράσουν χωρίς αποτέλεσμα. Η ομάδα μας παίζοντας σωστή άμυνα και χάρις την σταθερότητα του Πολύπειρου Γκολκίπερ Γ. Παπουτσή δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα. Στο Δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΣ Τήνου μπήκε δυνατά με πίεση ψηλά,  ο Ανδριακός εκμεταλλευμένος τα κενά χτύπησε με αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές στο 55΄ο ασταμάτητος Γ Ζαννάκης κάνοντας κούρσα από  μέσα αριστερά πλάσαρε τον Τηνιακό Τερματοφύλακα κάνοντας το 2-0. Στη συνέχεια παίχτηκε κυρίως παιχνίδι κέντρου ενώ και οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι.

Η νίκη αυτή  είναι πολύ σημαντική για το νέο ξεκίνημα της ομάδας μας και την ανεβάζει ψυχολογικά εν όψη της δύσκολης Συνέχειας .

Διαιτητής ήταν  κ Γ. Ρούσσος  με βοηθούς Α. Σαμοθράκη  και Ε. Ψαριανό

Ανδριακός ( Κρίτης): Παπουτσής, Βολίκας, Χαλάς (80΄ Χαζάπης ), Μπάμπης (75΄Κουρέτα Α), Κρίτης, Ψαριανός, Γλυνός, Qorai, Ζαννάκης, Κουρέτα N, Ρούτσι (90΄Βόσσος.), Αζάπης, Χασίμι.

ΠΗΓΗ: ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet