ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ

Πλήθος περίμενε το απόγευμα της Κυριακής 3 Μαρτίου 2022 το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ στο Γαύριο που ερχόταν από Μύκονο με τις πρωταθλήτριες Κυκλάδων του Α.Ο. Άνδρου. Πλήρωμα, επιβάτες και αθλήτριες έζησαν μοναδικές στιγμές καθώς όλοι μαζί πανηγύριζαν την εκπληκτική ανατροπή και νίκη της ομάδας των κοριτσιών της Άνδρου επί της Νάξου στο τελικό Κυκλάδων που έγινε στην Μύκονο.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του πληρώματος και του καπετάνιου τον γενικό ενθουσιασμό όλων των εξέφρασε και το πλοίο που μπαίνοντας στο λιμάνι σφύριζε ασταμάτητα, ενώ από το λογιστήριο του πλοίου έβαλαν στα μεγάφωνα στο διαπασών το WE ARE THE CHAMPIONS και αντιβούιζε όλο το λιμάνι. Την ίδια στιγμή πλήθος κόσμου στην προβλήτα με αναμμένα βεγγαλικά χειροκροτούσε και επευφημούσε τα κορίτσια που πέτυχαν την μεγάλη αθλητική νίκη κάνοντας την Άνδρο υπερήφανη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το βίντεο-ρεπορτάζ του ΕΝ ΑΝΔΡΩ για την είσοδο και την υποδοχή των πρωταθλητριών στο Γαύριο που αναρτούμε εδώ έγινε με την βοήθεια του πράκτορα Φραγκίσκου Γαλαίου και του μέλους του πληρώματος του ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Γιάννη Μελλέ. 

 "ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ηταν ομως ο δημαρχος Γαυρίου, ο Σουσουδης!! Χιλια μπραβο στην ομαδα-παντα νικες

This comment was minimized by the moderator on the site

Είναι λυπηρό να σχολιάζετε χωρίς να είσαστε παρών και χωρίς να ξέρετε. Προς πληροφόρηση σας για να μην στενοχωριέστε και λυπάστε αδίκως εορταστικές μέρες σας πληροφορούμε πως εκ μέρους του Δήμου Άνδρου στην υποδοχή ήταν ο αντιδήμαρχος Νίκος Μουστάκας. Και για πάψετε να λυπάστε ακόμα πιο πολύ οι πρωταθλήτριες κορασίδες και ο προπονητής τους έχουν προσκληθεί στο τραπέζι του Δήμου Άνδρου που γίνετε της Θεοσκεπάστου για να τιμηθούν.

This comment was minimized by the moderator on the site

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα για την επιτυχία της!!!
Σε όσες φωτογραφίες και βίντεο κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο παρατήρησα την απουσία του δημάρχου ή κάποιου εκπροσώπου του δήμου από την υποδοχή.... Λυπηρό....