ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ

Πλήθος περίμενε το απόγευμα της Κυριακής 3 Μαρτίου 2022 το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ στο Γαύριο που ερχόταν από Μύκονο με τις πρωταθλήτριες Κυκλάδων του Α.Ο. Άνδρου. Πλήρωμα, επιβάτες και αθλήτριες έζησαν μοναδικές στιγμές καθώς όλοι μαζί πανηγύριζαν την εκπληκτική ανατροπή και νίκη της ομάδας των κοριτσιών της Άνδρου επί της Νάξου στο τελικό Κυκλάδων που έγινε στην Μύκονο.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του πληρώματος και του καπετάνιου τον γενικό ενθουσιασμό όλων των εξέφρασε και το πλοίο που μπαίνοντας στο λιμάνι σφύριζε ασταμάτητα, ενώ από το λογιστήριο του πλοίου έβαλαν στα μεγάφωνα στο διαπασών το WE ARE THE CHAMPIONS και αντιβούιζε όλο το λιμάνι. Την ίδια στιγμή πλήθος κόσμου στην προβλήτα με αναμμένα βεγγαλικά χειροκροτούσε και επευφημούσε τα κορίτσια που πέτυχαν την μεγάλη αθλητική νίκη κάνοντας την Άνδρο υπερήφανη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το βίντεο-ρεπορτάζ του ΕΝ ΑΝΔΡΩ για την είσοδο και την υποδοχή των πρωταθλητριών στο Γαύριο που αναρτούμε εδώ έγινε με την βοήθεια του πράκτορα Φραγκίσκου Γαλαίου και του μέλους του πληρώματος του ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Γιάννη Μελλέ. 

 "ΕΝ ΑΝΔΡΩ"