ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΗΝΙΟ Η ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΝΕΛΟΥ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ ΤΟΥ ΝΟΑ

Ολοκληρώθηκε χτες Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 στο Φάληρο το πανελλήνιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας με μια μεγάλη επιτυχία για την Άνδρο και τον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου. Η Χρυσούλα Κανέλου – Κοκκινάκη αθλήτρια του NOA ήρθε δεύτερη στα optimist κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο.

Η αθλήτρια του ΝΟΑ ηλικίας 12 ετών συναγωνίστηκε με άλλες 60 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα και κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών. Το πρωτάθλημα διήρκεσε από Πέμπτη 6 μέχρι 9 Οκτωβρίου 2022. Οι καιρικές συνθήκες τις δύο πρώτες μέρες ήταν με δυνατό άνεμο και τις δύο τελευταίες με άπνοια. Έκανε 10 κούρσες και πήρε μια πρώτη θέση, μια δεύτερη, δύο τρίτες, μια πέμπτη, δύο έκτες, μια δέκατη τρίτη και μια δέκατη ένατη.

Προπονητής της μικρής πρωταθλήτριας της Άνδρου είναι από την αρχή μέχρι σήμερα είναι ο Φώτης Σταυρίδης, που εφέτος όπως μας είπε πέτυχε με την αθλήτρια του όλους τους στόχους. Ήτοι, πρόκριση εθνική ομάδα για το παγκόσμιο των optimist της Τουρκίας, χρυσό στο παγκόσμιο κάτω από 13 χρονών στα κορίτσια, αργυρό στο overall στα κορίτσια, τρίτη θέση στο πανελλήνιο κάτω 13 ετών, δεύτερη θέση στο πανελλήνιο των optimist. 

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet