Οι κροίσοι και η Άνδρος

Το πολυτελές γιότ μπροστά στις δημοφιλείς παραλίες της Άνδρου σήμερα... 

Εφέτος το καλοκαίρι κάτι άλλαξε στην Άνδρο. Το νησί μπήκε στη ρότα των μεγάλων θαλαμηγών και των πολυτελών γιότ που οι εύποροι επιβάτες τους αλωνίζουν το Αιγαίο θαυμάζοντας και απολαμβάνοντας τις ομορφιές της Ελλάδας. Έτσι, ολοένα και περισσότερα χλιδάτα και πανάκριβα σκάφη καταπλέουν στο Μπατσί και στις δημοφιλείς παραλίες δίνοντας χρώμα και ζωή στον τόπο.

Από χθες στον Άγιο Πέτρο βρίσκεται ένα ακόμα luxury yacht που λάμπει από χλιδή και ομορφιά. Πρόκειται για το «Rare Find» 54 μέτρων που η τιμή ενοικίασης του για μια εβδομαδιαία κρουαζιέρα αγγίζει τα… 230.000 ευρώ!

Είναι κατασκευασμένο από χάλυβα και αλουμίνιο σε αποχρώσεις μαύρο και τουρκουάζ και μοιάζει με πλωτό παλάτι. Αναπτύσσει ταχύτητα 16 κόμβων και φιλοξένει 12 άτομα.

Κ.Ρ.

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Άμα κάνουν το λάθος κ βγουν οι επιβάτες στη στεριά,θα νομίζουν ότι βγήκαν σε εργοστάσιο της mediastrom.Καλα πως κοιμόντουσαν τόσα χρόνια οι Ανδριωτες.Τωρα ανακάλυψαν τα καινούργια στρώματα κ πέταξαν τα παλιά στους δρόμους?Κ ο ....δημαρχος τι έκανε τόσα χρόνια που τα έβλεπε?

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Θεματάκι για ανάπτυξη: Η κρίση, οι κροίσοι και η Άνδρος

This comment was minimized by the moderator on the site

Ευτυχώς που τα γιοτ δεν έχουν ρόδες να βγουν στους δρόμους της Άνδρου και να τρακάρουν πάνω στα στρώματα και στο σκουπιαδαριό στις διάσπαρτες χωματερές. Ευτυχώς! Και καλά κάνουν που δένουν στις παραλίες που είναι και οργανωμένες και καθαρές. Νά έχουν βρε αδελφέ ωραίες εικόνες για ανάμνηση. Απέξω μια χαρά είμαστε.....μια ωραία ατμόσφαιρα. Είναι αυτό που λένε "από έξω μπέλα- μπέλα και από μέσα κατσιβέλα" ! Και αυτό γιατί άλλη εντύπωση αποκόμισαν οι καλοκαιρινοί οδικοί τουρίστες του νησιού! Μόνο ο Ντι κάπριο χάλασε την σούπα σε μερικούς και ξυδιάστηκαν. Για αυτό δεν θα πάνε στην ορκωμοσία...