Άνδρος 2 θετικά, ενώ έγιναν αρνητικά 3 προηγούμενα! Κυκλάδες 4. Ελλάδα ρεκόρ διασωληνωμένων και θανάτων!...

 

Από rapid test του ΕΟΔΥ στην Χώρα της Άνδρου

Επιβεβαιώθηκαν  σήμερα και στον μοριακό έλεγχο του ΕΟΔΥ τα δύο κρούσματα που είχαν βρεθεί προχτές θετικά με rapid test σε χωριό της Χώρας. Αυτά τα αρνητικά νέα. Υπάρχουν όμως και θετικά : το ασυμπτωματικό κρούσμα της νέας γυναίκας στο Γαύριο είναι πλέον αρνητικό. Επίσης αρνητικά τα rapid test και για τα δύο προηγούμενα θετικά των δημοσίων υπαλλήλων στην Χώρα. Καθώς αρνητικό και το ένα που είχε βρεθεί θετικό προ ημερών στη Χώρα. Απομένει να δούμε αν θα υπάρξει άλλο θετικό από την προσέλευση στην κηδεία σε χωριό της Χώρας.

Στις Κυκλάδες σήμερα ήταν μια ήσυχη μέρα με 4 κρούσματα. Τα δύο γνωστά της Άνδρου και από ένα σε Μϋκονο και Κέα/Κύθνο. Στην Ελλάδα είχαμε 2.581 κρούσματα. Το ανησυχητικό είναι τα δύο αρνητικά ρεκόρ: 519 οι διασωληνωμένοι και 72 θάνατοι σε μια μέρα. Συνολικά πλέον στη χώρα μας φτάσαμε στους 1.419 θανάτους.

Όπως δηλώθηκε στην συνέντευξη Τύπου σήμερα: «προκαλεί ανησυχία η μη ξεκάθαρη μείωση του επιδημιολογικού κύματος τρεις εβδομάδες μετά το lockdown στη βόρεια Ελλάδα και δύο από το γενικό. Θα περίμενε κανείς μεγαλύτερη ύφεση».

Κατά τα άλλα 673 κρούσματα είχε η Θεσσαλονίκη και 582 η Αττική. Τριψήφιοςαριθμός σε Λάρισα, Μαγνησία, Πέλλα. Οι προβλέψεις μιλάνε για δύσκολη επόμενη εβδομάδα θα είναι δύσκολη. Τέλος σαφής η πορεία συρρίκνωσης του δείκτη αναμετάδοσης (Rt)  σε Αττική και Θεσσαλονίκη» δηλώνει ο Γκίκας Μαγιορκίνης.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ξερουνε και λενε οτι η κυβερνηση δεν πιρε τα
Μετρα πιο νωρεις μας περνανε για ηλιθιους συγνωμη για την εκφραση τα αλλα κομΤα γιατι δεν μας προστατεψανστις 17 νοεμβριου για να μπωρουμε του χρωνου να ειμαστε ζωντανη να παμε ολοι μαζι να τημεισουμε τα παλικαρια μας αν ο καθενας ξεκινησει πορεις που εχουμε ολο το δηκεομα γιατι ειμαστε χωρεις δουλεις τη θα λεγαν τ τεφανταστιτε να ηταν καπιο αλο μομα πανω θα ειχαμε πεθανη ολοι ξερο τη υσχει εντατηκι πρεπη να προσεχουμε μονημας γιατι οι μονη που δηνουν και τη ζωητους ειναιη γιατρη γιαυτοπρεπει να κανουμε και εμεις πρωσοπικα ο καθενας κατι να σας διευκρινησω οτι ψειφισα ενα απο τα κομανα που δεν μας σεβαστικαν την υγεια μας ντρεπομε

This comment was minimized by the moderator on the site

Η ανίκανη αυτή κυβέρνηση χρεώνετε με 800 νεκρούς σε ένα μήνα και βλέπουμε.
Άφησαν τα σύνορα ανοικτά γέμισε η Ελλάδα και 8 μήνες έκαναν διακοπες
Εγκληματιες

This comment was minimized by the moderator on the site

Βαρεθηκαμε να ακούνε τα ίδια πράγματα ο κόσμος έχει πάθει κατάθλιψη
.θελουμε να βγουμε απαράδεκτοι .