ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ...

Καλησπέρα σας,

Ονομάζομαι Σάββας Βλάμης, είμαι γραμματέας του ΔΣ του Κυκλαδικού Τουριστικού Δικτύου Άνδρου ή αλλιώς CTN Άνδρου. Το δίκτυο μας, εδώ και 4 χρόνια εκπροσωπώντας επιχειρηματίες του νησιού, διαφημίζει και προωθεί την Άνδρο και τον τουρισμό της. 

Το θέμα του χωροταξικού είναι κάτι που είναι σημαντικό για τη τουριστική ανάπτυξη του νησιού και το CTN Άνδρου θέλησε να πάρει θέση. Σάς επισυνάπτω την επιστολή, καθώς και logo του δικτύου μας, για να το δημοσιεύσετε, φυσικά με τη θέληση σας στις ενημερωτικές σας ιστοσελίδες.

Η επιστολή δεν γίνεται από εμένα, γίνεται από το CTN Άνδρου και από αυτό πρέπει να δημοσιευτεί η επιστολή.

Με εκτίμηση

Σάββας Βλάμης

Αξιότιμοι κ.κ,

Στο Κυκλαδικό Τουριστικό Δίκτυο Άνδρου (CTN Andros) από την ίδρυση μας εδώ και 4 χρόνια ένα σύνολο επιχειρήσεων από διάφορους τομείς επιχειρηματικότητας κινούμαστε προς ένα βασικό στόχο, την ενίσχυση και προώθηση του νησιού μας (και των επιχειρήσεων-μελών μας) ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Έχουμε δημιουργήσει δράσεις, έχουμε χορηγήσει δραστηριότητες, έχουμε προσφέρει εκατοντάδες δωρεάν γεύματα, διανυκτερεύσεις και μετακινήσεις ανθρώπων, ομάδων και φορέων για την επίτευξη αυτού του σκοπού. Έχουμε μια εκτενή ατζέντα με πρόσθετες δράσεις και προωθήσεις που μπορούν να φέρουν στην Άνδρο μας ακόμη καλύτερα αποτελέσματα δεδομένων όμως των συνθηκών δεν έχουμε τα ταμειακά αποθέματα για να τις πραγματοποιήσουμε όλες.

Πρόσφατα ενημερωθήκαμε, 2 βδομάδες πριν ότι υπάρχει σε διαβούλευση το «Αξιολόγηση Αναθεώρηση & Εξειδίκευση Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού & Αειφόρου Ανάπτυξης Περιφέρειας Ν. Αιγαίου» η οποία και έχει ισχύ ως 10/03/21.

Ως φορέας του νησιού με μέλη επιχειρηματίες που έχουν στόχο την τουριστική ανάπτυξη του προορισμού μας μελετώντας από την πρώτη στιγμή της δημοσίευσης με διάφορους ειδικούς συνεργάτες μας προτείνουμε σημεία που η εκτίμηση μας είναι ότι θα διατηρήσουν την τουριστική ταυτότητα της Άνδρου ως τουριστικό προορισμό.

  • Απαγόρευση χωροθέτησης Βιομηχανικών Αιολικών Πάρκων εντός της χαρακτηρισμένης περιοχής NATURA 2000 που αλλοιώνουν το φυσικό περιβάλλον και την αυθεντικότητα του νησιού μας.
  • Οι ήπιες μορφές τουρισμού ταιριάζουν με τον προορισμό μας και για τον λόγο αυτό εκτάσεις για τουριστικές μονάδες θα πρέπει να χωροθετηθούν και να προβλεφθούνε οι απαραίτητες υποδομές του κράτους με χαρακτηρισμό όλων των ζωνών δόμησης γεωργικήβιοτεχνική - βιομηχανική που απαιτούνται για να υπάρξει βιώσιμη ανάπτυξη.

Η δική μας συμμετοχή ως ΔΣ της εταιρείας είναι πάντα διαθέσιμη σε Δήμο και Περιφέρεια και συνεργαζόμενοι με όλους να πετυχαίνουμε τα καλύτερα για την Άνδρο.

ΔΣ CTN Andros

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τι ωραίοι που είστε βρε παιδιά
Να γίνουν δηλαδή αιολικά σε όλο το νησί εκτός της περιοχής natura.
Δηλαδή πάνω από ΜΠΑΤΣΙ πάνω από Γαυριο πάνω από Αχλα, σε όλη τη Βόρεια Ανδρο, δηλαδή σε όλο το νησί.
Ωραία θέση πήρατε.
Ότι πρέπει για την ανάπτυξη του τουρισμού.
Δηλαδή ένα προϊόν που πουλάει, τα μονοπάτια να τα καταστρέψουν με τις ΑΓ.
Θα περιμέναμε όμως να είχατε πάρει θέση για την άρνηση του Δήμου, όπως διαβάζουμε, για την προέκταση του λιμανιού στο Γαυριο, για να έρθει έτσι και η κρουαζιέρα και τα τουριστικά σκάφη, όπως επίσης και για τις διώξεις που έχουν γίνει σε πολίτες και δημοτικούς συμβούλους, με την κατάθεση του Δημάρχου, οι οποίοι αντιστάθηκαν για τις ΑΓ.
Άσε που εισασταν σαν σωματείο απών από όλες τις κινητοποιήσεις.