Ξεκινά η λειτουργία των υποκατ...
(Με σημερινή ανάρτηση το σάιτ ΥΠΟΔΟΜΕΣ. GR πληροφορεί - εκ μέρους της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. - πως προχωρά η κατάργηση του Υποθηκοφυλακείου Άνδρου και όλες οι λειτουργίες του θα περάσουν στο Γραφείο Κτηματολογίου Άνδρου με έδρα την Μεσαριά. Πάντως για την ώρα δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί το κτηματολόγιο της Άνδρου και λειτουργεί το Γραφείο Κτηματολογίου Άνδρου στο Γαύριο, όπου και κατατίθενται οι αιτήσεις κτηματογράφησης για όλο το νησί - ΕΝ ΑΝΔΡΩ.)
Χιλιάδες στη χριστουγεννιάτικη...
Για μια ακόμα χρονιά το Γαύριο πρωτοπόρησε με την μεγάλη πανανδριακή χριστουγεννιάτικη γιορτή. Κοντά 2.000 άτομα από όλη την Άνδρο έσπευσαν σε μια - ευτυχώς - εξαιρετική βραδιά να γιορτάσουν την έλευση των Χριστουγέννων του 2023. Ήταν εκεί κόσμος, μαθητές και σύλλογοι από το Μπατσί, την Χώρα, το Κόρθι. Ο Χορευτικός Σύλλογος Υδρούσας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Επαρχείο Άνδρου) πέτυχαν να δώσουν γιορτινό χρώμα και ήχους σε όλη την Άνδρο δημιουργώντας ένα ξέφρενο γλέντι για όλους.
2023: Οι χριστουγεννιάτικες εκ...
Και το Κόρθι στην σειρά για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ξεκινάνε γιορταστικές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις το Σ/Κ από 8/12 μέχρι 10/12. Και συνεχίζουν το επόμενο Σ/Κ από 16/12 μέχρι 17/12. Διοργανωτές οι τοπικοί σύλλογοι και οι εκδηλώσεις είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Άνδρου.
Το πρόγραμμα της χριστουγεννιά...
Ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΑΥΡΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΑΠΟΨΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ Η γιορτή ξεκινά! Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023, το λιμάνι της Άνδρου, το Γαύριο  ζωντανεύει με λάμψη και μουσική στην χριστουγεννιάτικη του γιορτή!
ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΝΟΥ: Όταν ο Νοτιάς σα...
Εντυπωσιακό στιγμιότυπο στο λιμάνι της Τήνου όταν το σαρώνει ο νοτιάς με 8-9 μποφόρ.
ΧΩΡΙΣ VODAFONE ΕΠΙ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ...
   Έπεσε η κεραία της Vodafone από την κακοκαιρία την Κυριακή 26 Νοεμβρίου. Πέρασαν 4 μέρες και η εταιρεία δεν έχει εμφανιστεί να την διορθώσει. Εντάξει είχαμε απαγορευτικά Κυριακή και Τρίτη. Όμως η Δευτέρα είχε καλοκαιρία και η Τετάρτη ήταν κανονική μέρα. Σήμερα είναι Πέμπτη 30 Νοεμβρίου και σήμα δεν υπάρχει πουθενά. Τους ξέχασαν...
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΑΝΔΡΟΥ - ΠΟ...
  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 και από τις 11:30 έως τις 14:30  στο παλαιό Δημοτικό Σχολείο της Μεσαριάς Άνδρου έλαβαν χώρα οι αρχαιρεσίες του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΨΑΛΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΝΔΡΟΥ "Η ΠΑΝΑΧΡΑΝΤΟΣ" με την τιμητική παρουσία των πατέρων της Ιεράς Μονής Παναχράντου οι οποίοι με επικεφαλής τον καθηγούμενο πανοσιολογιώτατο  αρχιμανδρίτη Γέροντα Ευδόκιμο ενεγράφησαν μέλη και προσήλθαν για να ψηφίσουν για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου μαζί με πλειάδα εφημέριων, ιεροψαλτών και φίλων του Βυζαντινού μέλους από όλη την Άνδρο. 
ΟΔΟΣ ΣΠΥΡΟΥ ΧΑΛΑ στην Άρνη!......
Η Άρνη δεν ξεχνά όσους την στήριξαν αυτά τα δύσκολα χρόνια.
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ;;;...
  Φωτογραφία από την γεώτρηση στο Ζαγανιάρη τον Ιούνιο του 2022.   Το 2022 ολοκληρώθηκε γεώτρηση και το χωριό Ζαγανιάρη υδροδοτήθηκε (μετά από χρόνια) το χωριό. Ακολούθησαν ευχαριστίες πολλές του τοπικού προέδρου προς τον Δήμο. Λίγο πριν τις εκλογές ο κάποτε ευχαριστών πρόεδρος βρήκε πως το νερό ήταν προβληματικό κι έβγαλε μόνος του ανακοίνωση απαγόρευσης!!! Ο Δήμος αιφνιδιάστηκε και ανέθεσε στην εταιρεία που κάνει μόνιμα και σταθερά τις αναλύσεις του νερού στην Άνδρο εδώ και χρόνια να δει τι συμβαίνει.