Τέλος Μαρτίου τα δρομολόγια του νέου πλοίου της γραμμής

Για τις εκλογές υπάρχει στην γραμμή μόνο ένα πλοίο το Θεολόγος

Τα δρομολόγια  του πλοίου Άγιος Γεώργιος (τώρα Παναγία Τήνου) που είχαν προαναγγελθεί στην γραμμή μας για 15 Ιανουαρίου 2015 αναβάλλονται για 25 Μαρτίου 2015. Έτσι η γραμμή μέχρι να γυρίσει το SuperFerryII (8/2/2015) θα έχει ένα μόνο πλοίο, το Θεολόγος.

Αυτή η είναι η χρήσιμη πληροφορία. Και τώρα μερικές επιπλέον πληροφορίες:

-        * Το πλοίο άλλαξε όνομα και θα λέγεται Παναγία Τήνου. Οι λόγοι εικάζουμε πως είναι… εμπορικοί! Κανένα πρόβλημα. Πλοίο της γραμμής να είναι κι ας λέγεται όπως θέλει.

-        * Πριν μερικούς μήνες (Οκτώβριος) προβλέψαμε (μετά σχετική έρευνα) πως δεν θα θα ερχόταν στις 15 Ιανουαρίου 2015, αλλά μάλλον στις 2 Απριλίου 2015. Επιβεβαιωθήκαμε απόλυτα μιας και το πλοίο ζήτησε και θα έχει ανεκτέλεστα δρομολόγια μέχρι την 25 Μαρτίου 2015. Εκείνη την εποχή κ. Βασίλης Αδάμης, πρώην πράκτορας του Γαυρίου και της Ραφήνας, με ύφος στυφό και μάγκικο ρωτούσε γραπτώς: "τι συμφέροντα εξυπηρετούμε γράφοντας τέτοια πράγματα;"

-        * Σήμερα που επαληθευτήκαμε απολύτως διαπιστώνουν όλοι πως (επειδή ερευνούμε πριν γράψουμε) εξυπηρετούμε αποκλειστικά τα συμφέροντα των κατοίκων της Άνδρου. Γράφοντας έγκυρες πληροφορίες. Ας μας πει τώρα αυτός που διαψεύστηκε παταγωδώς γιατί περιφέρεται στα λιμάνια και στα F/B και δίνει λάθος πληροφορίες; Τι θα πει τώρα στους ανδριώτες που τον πίστεψαν και μας ρωτούσαν για τα δρομολόγια των δύο (!) πλοίων στις εκλογές;

Η   *  Η σωστή απάντηση είναι πως ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ: το Θεολόγος. Και το οποίο έχει βγάλει εγκαίρως και σχετική ανακοίνωση στο site μας για τα έκτακτα που θα κάνει εκείνες τις μέρες (δες τε παραπάκατω). Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας…