Ξαφνικό μπουρίνι στην Άνδρο και ατύχημα. Αλλά και δύο ειδήσεις που ενδιαφέρουν

Ήταν που ήταν βροχερός και  κρύος ο καιρός εφέτος, να και ένα ξαφνικό μπουρίνι ντάλα μεσημέρι στην Χώρα της Άνδρου!!! Συννεφιασμένος από το πρωί ο ουρανός, αλλά στις 2.05 άνοιξαν οι ουρανοί και ο κόσμος έτρεχε να μπει κάπου. Μερικοί ξέθαψαν τις ομπρέλες. Χαμός στο ίσιωμα. Και κράτησε πάνω από μισή ώρα!!! Ο επαγγελματίες που βρέθηκαν στην Χώρα για τις παραλίες (ομπρέλες κλπ) δεν μπορούσαν να ξεμυτίσουν!!!

Λόγω ίσως της καταιγίδας προκλήθηκε και ατύχημα, ευτυχώς χωρίς συνέπειες, μπροστά στο ξενοδοχείο Παράδεισος. Το αυτοκίνητο οδηγούσε ο παπά-Λεωνίδας, ιερέας του Αγίου Γεωργίου, ο οποίος απεγκλωβίστηκε από το ΕΚΑΒ και είναι καλά στην υγεία του. Επί τόπου έφτασε και όχημα της πυροσβεστικής. 

Κατά τα άλλα ας σημειώσουμε δύο ειδήσεις που αναφέρονται για αύριο Τρίτη και και μεθαύριο Τετάρτη και ενδιαφέρουν: η πρώτη μια ανακοίνωση για διακοπή κυκλοφορίας του Δήμου Άνδρου και η δεύτερη μια ανακοίνωση του Επαρχείου για εκπαιδευτικό σεμινάριο για επαγγελματίες.

Ανακοίνωση Δήμου Άνδρου

 Λόγω έργων στο κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο Χώρας Άνδρου, που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 9 και Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015, θα διακοπεί η κυκλοφορία του μονοδρόμου στο τμήμα καθόδου (ανάμεσα σε επιχείρηση «Πανταζή» και οικία «Πομόνη») προς το Νειμποριό. Το τμήμα του μονοδρόμου ανόδου από το Νειμποριό θα γίνει διπλής κατευθύνσεως. Για το λόγω αυτό, ζητείται η κατανόησή σας και  παρακαλείσθε στο διάστημα αυτό να μην παρκάρετε τα οχήματά σας παραπλεύρως του τμήματος του μονοδρόμου ανόδου.

Ανακοίνωση Επαρχείου Άνδρου

Τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Ποιοτική εξυπηρέτηση των επισκεπτών της Άνδρου», θα πραγματοποιηθεί  9, 10 και 11 Ιουνίου 2015 υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Άνδρου. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη και εργαζόμενους στις επιχειρήσεις της Άνδρου.

Εργασίες εκπαιδευτικού σεμιναρίου:

ü  Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ΜΠΑΤΣΙ στις 16.30 (Πολυχώρος Μπατσίου)

ü  Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

ΠΡΩΪ, ΓΑΥΡΙΟ στις 10.30 (Αpomero cafe)

ΑΠΟΓΕΥΜΑ, Δ.Ε. ΑΝΔΡΟΥ στις 16.30 (Γραφείο Επιμελητηρίου Κυκλάδων, Βακόνι)

ü  Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΚΟΡΘΙ στις 13.30 (αίθουσα Γυμνασίου Όρμου Κορθίου)

"εν Άνδρω"