Τέλος καλό όλα καλά ή πως το λιμενικό της Άνδρου μάζεψε ναυαγό στον Φελλό...

Το σκάφος του λιμενικού της Άνδρου έφτασε εγκαίρως...

Πρωινό σήμερα στον Φελλό. Ο κάβο Ντόρο είχε σχετικό κύμα. Κάποιος διερχόμενος βλέπει στην θάλασσα μια βάρκα να βουλιάζει με ένα άνθρωπο μέσα της. Ειδοποιεί αμέσως το λιμενικό. Το σκάφος του λιμεναρχείου Άνδρου καταφθάνει σε λίγα λεπτά από το Γαύριο. Βρίσκει τον άνθρωπο να προσπάθεί να κολυμπήσει κόντρα στο κύμα για να αποφύγει τα βράχια στα οποία τον σπρώχνει το κύμα. Κοντά του είναι και η μισοβουλιαγμένη βάρκα που λόγω του βαρους της μηχανής έχει έξω από το νερό μόνο την πλώρη της.

Ο Κ. Λ. ετών 43 είχε βγει για ψάρεμα, αλλά φρέσκαρε ο καιρός και άρχισαν να μπαίνουν νερά στη βάρκα. Πριν πορλάβει να κάνει πολλά το μικρό σκάφος πήρε κλίση και μισοβυθίστηκε αναγκάζοντας τον να βουτήξει στη θάλασσα. Το κύμα τον έσπρωχνε, όπως και την μισοβυθισμένη βάρκα, πάνω στα βράχια. Αυτός προσπαθούσε να τα αποφύγει. Κάπου εκεί τον πρόλαβε το λιμενικό και τον μάζεψε. Τον πήγε αμέσως στο πολυϊατρείο του Ανδρέα Βόσσου στο Γαύριο όπου διαπιστώθηκε πως ήταν πολύ καλά στην υγεία του.

Η έγκαιρη ειδοποίηση από την ακτή, αλλά και η άμεση κινητοποίηση του λιμενικού, πρόλαβαν ευτυχώς την κατάσταση πριν εξελιχθεί. 

Τέλος καλό όλα καλά...

"εν Άνδρω"