To Εν Άνδρω στις ειδήσεις του Star Channel!!!

 Το Εν Άνδρω στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων του Star Channel σήμερα 7/3/2016

 Για μια ακόμα φορά θέματα του «εν Άνδρω» προβλήθηκαν σε μεγάλα επαγγελματικά ΜΜΕ πανελλήνιας κλίμακας. Ο λόγος; Γιατί η προσέγγιση, η καταγραφή και η παρουσίαση των θεμάτων γίνεται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Και το κυριότερο είναι ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ! Δεν έχουμε καμία σχέση με κλόπι-ράιτ και αντιγραφές. Προσπαθούμε με συνέπεια, γνώση και μεράκι για το καλύτερο. Και όπως φαίνεται έχουμε καταφέρει να δώσουμε το στίγμα μας πολύ πέρα από τα όρια του νησιού μας. 

Η Τασούλα Παπανικολάου στην ενότητα "To Star παντού" σήμερα στο απογευματινό δελτίο που μίλησε για το Εν Άνδρω...

Σήμερα, λοιπόν, το Εν Άνδρω προβλήθηκε στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων του Star Channel στην ενότητα “To Star παντού¨ της συναδέλφου Τασούλας Παπανικολάου. H κ. Παπανικολάου μας έστειλε εγκαίρως μήνυμα στη Σελίδα μας που ανήγγειλε την παρουσίαση του site μας και είχαμε την χαρά (αλλά και τον χρόνο) να βγάλουμε μερικές φωτογραφίες του δελτίου που ξεκίνησε με την Άνδρο. Παραθέτουμε μια φράση από το σημείωμα της συναδέλφου με την αναγγελία της παρουσίασης μας στο δελτίο ειδήσεων.

-  Καλησπέρα σας στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων του Star Channel έχουμε εντάξει μία ενότητα με ειδήσεις από την περιφέρεια μέσω των τοπικών site. Σήμερα προβάλλουμε το δικό σας, το Εν Άνδρω, και την αποκλειστική είδηση σας για «το ακέφαλο πτώμα»…

Μια ακόμα φωτογραφία από το σημερινό απογευματινό δελτίο ειδήσεων του Star Channel

 ¨Εν Άνδρω"