Επαρχείο & Λιμεναρχείο ζητούν τροποποίηση της σύνδεσης Άνδρου-Σύρου

(Από το Επαρχείο λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου που εκδόθηκε κατόπιν συνεννόησης και συνεργασίας με το Λιμεναρχείο Άνδρου και ζητά τροποποίηση της yp;arxoysaw ενδοκυκλαδικής σύνδεσης Άνδρου – Σύρου με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των ανδριτών που μεταβαίνουν στην Ερμούπολη για υποθέσεις τους – Εν Άνδρω).

Θέμα: Τροποποίηση δρομολογίων ANDROS JET για την βελτίωση της ενδοκυκλαδικής συγκοινωνίας της Άνδρου με την Σύρο.

            Ύστερα από ενημέρωση και την σύμφωνη γνώμη της Λιμενικής Αρχής Άνδρου αιτούμαστε για την βελτίωση της ενδοκυκλαδικής συγκοινωνίας της Άνδρου με την Σύρο την τροποποίηση των κατωτέρω υφιστάμενων δρομολογίων του ANDROS JET με τα προτεινόμενα ως εξής:

  • ΠΕΜΠΤΗ

- Υφιστάμενο δρομολόγιο: Σύρο – Άνδρο αναχώρηση 13:10 και επιστροφή από Άνδρο – Σύρο 15:15. 

- Προτεινόμενο δρομολόγιο: Σύρο – Άνδρο αναχώρηση 15:00 και επιστροφή από Άνδρο –Σύρο 17:05.

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

- Υφιστάμενο δρομολόγιο: Σύρο - Άνδρο: αναχώρηση 09:00 και επιστροφή από Άνδρο - Σύρο 11:05.

- Προτεινόμενο δρομολόγιο: Σύρο - Άνδρο: αναχώρηση 15:00 και επιστροφή από Άνδρο - Σύρο 17:05.

            Επίσης ζητάμε να εξεταστεί το ενδεχόμενο αντικατάστασης του πλοίο "ANDROS JET" με άλλο, ώστε να δύναται να διανυκτερεύει στην Άνδρο την Πέμπτη και να αναχωρεί από Άνδρο για Σύρο την Παρασκευή το πρωί.

            Μέχρι πρότινος το πλοίο που εξυπηρετούσε το εν λόγω δρομολόγιο μπορούσε να διανυκτερεύει στην Άνδρο την Πέμπτη και να αναχωρεί από Άνδρο την Παρασκευή το πρωί για Σύρο με επιστροφή αυθημερόν Παρασκευή απόγευμα στην Άνδρο. Συνεπώς οι Ανδριώτες και οι επισκέπτες του νησιού είχαν την δυνατότητα της αυθημερόν επίσκεψής τους στην Σύρο και εξυπηρέτησης από τις υπηρεσίες που εδρεύουν στην πρωτεύουσα της Περιφέρειας, την Ερμούπολη Σύρου, χωρίς να επιβαρύνονται με το κόστος διαμονής και διατροφής που υποχρεούνται να δαπανήσουν σε περίπτωση αναγκαστικής διανυκτέρευσης.

            Τα υφιστάμενα δρομολόγια όπως αυτά είναι διαμορφωμένα είναι βέβαιο πως δεν εξυπηρετούν το νησί μας. Συνεπώς αιτούμαστε την τροποποίηση των δρομολογίων όπως αυτά περιγράφονται ανωτέρω, προκειμένου να δίνεται η δυνατότητα στους Ανδριώτες και στους επισκέπτες μας της αυθημερόν μετάβασης στην Σύρο.    

            Αναμένοντας τις άμεσες ενέργειές σας για την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματός μας για αυθημερόν συγκοινωνία με την Σύρο.

            Ευχαριστώ θερμά.

                                                                                                Ο Έπαρχος Άνδρου

                                                                                                 Δημήτριος Λοτσάρης  

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet