"Έφυγε" ο Αλέξανδρος Σταματιάδης. Η κηδεία Κυριακή, 22/4, 11:30 π.μ., στην Θεοσκέπαστη Άνδρου.

 

Ο Αλέξανδροσ Σταματιάδης στην πλατεία Αφανή Ναύτη της Άνδρου. 

Ο γνωστός Ανδριώτης επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης έχασε σήμερα το μεσημέρι την άνιση μάχη με τον θάνατο, που έδινε στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς. H εξόδιος  ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, στις 11.30 π.μ. από τον Ιερό Ναό Θεοσκεπάστου Χώρας Άνδρου. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να πραγματοποιηθούν δωρεές στην Καΐριο Βιβλιοθήκη, στον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου και στο Εμπειρίκιο Γηροκομείο και Νοσοκομείο Άνδρου. 

Επί 18 μέρες ο Α. Σταματιάδης βρισκόταν σε κώμα στο νοσοκομείο και είχε αλλεπάλληλα χειρουργεία και συνεχείς μεταγγίσεις αίματος.Λέγεται πως είχαν γίνει 90 μεταγγίσεις περίπου από την πλέον σπάνια ομάδα αίματος. Στο τέλος όμως ο 52χρόνος και ιδιαίτερα αθλητικός Α. Σταματιάδης δεν άντεξε. Από την οικογένεια δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για την εξόδιο ακολουθία. Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τους δύο ληστές που καταζητύνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης ήταν από ανδριώτικη οικογένεια και διατηρούσε οικογενειακό σπίτι στην Ρίβα της Χώρας Άνδρου. Υπήρξε δραστήριο μέλος της κοινωνίας της Άνδρου και στέλεχος του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου.

Θυμίζουμε πως τον Αλέξανδρο Σταματιάδη είχαν πυροβολήσει αδιστακτοι ληστές στο σπίτι στην Κηφισιά τα ξημερώματα της 2ας Απριλίου 2018 που είχαν μπει για να τον κλέψουν.

Οι δύο ληστές, παραβίασαν την πόρτα. Ο επιχειρηματίας κοιμόταν με τη σύζυγο του στον 1ο όροφο και σε διπλανό δωμάτιο ο γιος του, όταν άκουσε θορύβους και θέλησε να δει τι συμβαίνει. Τότε είδε μπροστά του δύο κουκουλοφόρους ληστές οι οποίοι όρμησαν πάνω του και προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν. Στη συνέχεια τον πυροβόλησαν και τράπηκαν σε φυγή.

Οι γιατροί στην προσπάθεια τους να τον σώσουν τον υπέβαλαν αρχικά σε επτάωρη χειρουργική επέμβαση. Στις επόμενες μέρες ακολούθησαν και άλλα χειρουργεία.

Ο Α. Σταματιάδης είχε γεννηθεί στην Βιέννη και δραστηριοποιείτο επιχειρηματικά με εταιρεία στον χώρο της ενέργειας. Η σύζυγος του είναι γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας από τη Χίο και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet