Ταξίδι μετά... καρπουζιού!!!

Ήταν ένα βιαστικό ταξίδι. Από αυτά που μπαίνεις στο καράβι και κοιτάς να φτάσεις γρήγορα. Με δεδομένο πως δεν είχαμε προλάβει και το δρομολόγιο του Θεολόγος στις 17:30 και μόλις προλάβαμε το δρομολόγιο του Fast Ferries Andros το κέφι δεν ήταν στα καλύτερα του. Πιάσαμε μια γωνιά χαζεύοντας τις ειδήσεις. Ξάφνου να ο Χρήστος από το Μπατσί μες την τρελη χαρά που βρεθήκαμε. "Πάμε μέχρι τον καπετάν Γιώργη Κολίτσα να του πούμε μια καλησπέρα", πρότεινε. Και πήγαμε. Και βρεθήκαμε με τον Θόδωσο από το Κόρθι που είχε περάσει κι αυτός για μια καλησπέρα. Και πέρασαν κι άλλοι 2-3 για καλησπέρα. Κι ένας καταχαρούμενος Κολίτσας να χαιρετά τους πάντες. Μέχρι που έφυγε η κακοκεφιά με τόσο καλοδιάθετο καπετάνιο. Αποτραβηχτήκαμε σε μια γωνιά παρέα κι άρχισε η κουβέντα. Ο καπετάνιος γύρισε στη γέφυρα χαρούμενος (φωτ. Εν Άνδρω). 

Ήταν τόσο χαρούμενος ο καπετάν Γιώργης, από το Απροβάτου - το τόνιζε σε όλο το ταξίδι - που πόζαρε και για μια αναμνηστική με το πλήρωμα βάρδιας της γέφυρας (φωτ. Εν Άνδρω).

Ο καπετάν Γιώργος Κολίτσας ταξιδεύοντας το Fasr Ferries Andros (φωτ. Εν Άνδρω).

Κάποια στιγμή εκεί που καθόμαστε έρχεται ο καμαρότος με ένα τεράστιο δίσκο με καρπούζι!!! "Από τον καπετάνιο. Θέλει να σας ευχαριστήσει" λέει!!! Σκάσαμε στα γέλια. Ήρθαν τα πηρούνια και γονάτισε το έρμο το καρπούζι, που όπως μάθαμε το είχε πάρει ο καπετάν Γιώργης από τη Ραφήνα! Ξαφνικά ξανάρχεται ο καμαρότος με δεύτερο δίσκο με καρπούζι!!! Αδύνατον να φάμε άλλο. Κανά δύο έκαναν μια καταδρομική επιχείρηση και στον δεύτερο δίσκο. Και κάπως έτσι ένα αγχωμένο ταξίδι που ξεκίνησε κακόκεφα βρέθηκε σε "τσακίρ κέφι" με ένα καρπόυζι κι έναν καταχαρούμενο καπετάνιο. Ταξίδι μετά μουσικής είχαμε πάει, Ταξίδι μετά καρπουζιού πρώτη φορά κάναμε. Και δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πως μπορείς να έρθεις σε κέφι με... καρπούζι! Κάπως έτσι κανείς δεν πήρε είδηση πότε φτάσαμε στο Γαύριο, Μόλις που προλάβαμε να κατέβουμε για να μη πάμε στο επόμενο λιμάνι... (φωτ. Εν Άνδρω).

 "ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet