40χρονος εργάτης στην Άνδρο έπεσε από καμινάδα και σκοτώθηκε Μικρό υστερόγραφό για τον Κ…

 

Τραγικό θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στις Στενιές της Άνδρου. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, 40χρονος εργάτης αλβανικής καταγωγής, ο οποίος  πραγματοποιούσε εργασίες συντήρησης σε καπνοδόχο κατοικίας, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό.

Ο άτυχος εργάτης έπεσε από ύψος περίπου 8 μέτρων. Αποτέλεσμα της μοιραίας πτώσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του.

Μόλις ενημερώθηκαν για το περιστατικό, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη της κατοικίας στην οποίαν εκτελούνταν οι εργασίες, ο οποίος έδωσε και σχετική κατάθεση. Από το Αστυνομικό Τμήμα Άνδρου, διενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του περιστατικού.

Στη μνήμη του Κ.: Ο συμπαθέστατος και εργατικότατος Κ. υπήρξε φίλος πολλών από εμάς. Αρκετές φορές είχε βοηθήσει στους κήπους μας. Πάντα πρόθυμος. Πάντα ευγενικός. Ικανότατος τεχνίτης αλλά και γνώστης της γης. Οικογενειάρχης με δύο μικρά παιδιά.

Η είδηση του θανάτου του μάς άφησε άναυδους. Για πολλούς είναι μια απλή αναφορά στο αστυνομικό δελτίο. Για όσους τον ξέραμε είναι μια προσωπική απώλεια.

Όταν λέμε πως η ανθρώπινη ζωή έχει μια αξία θα πρέπει να προσθέτουμε πως πάντα έχει την αξία που της δίνει ο καθένας μας. Και ο Κ. άξιζε γιατί η ζωή του ήταν γεμάτη από μια καθημερινή παρουσία και προσφορά προς όλους όσους τον γνωρίσαμε…

Εν Άνδρω