Η Ραφήνα ευχαριστεί την Άνδρο για την βοήθεια στην μεγάλη πυρκαγιά

 

 Στον Δήμο Άνδρου αναρτούν πανώ για βοήθεια στους πληγέντες

Ο κ. Ευάγγελος Μπουρνούς, Δήμαρχος Ραφήνας – περιοχή η οποία επλήγη ιδιαιτέρως από την φωτιά της 23ης Ιουλίου 2018 - έστειλε επιστολή, ευχαριστώντας τον Δήμο Άνδρου και τους κατοίκους του νησιού μας που με κάθε τρόπο εξέφρασαν την συμπαράσταση τους και για τη συγκινητική προσφορά τις δύσκολες μέρες που ακολούθησαν την μεγάλη καταστροφή στο Μάτι και την Ραφήνα.

 

Οι δασοπυροσβέστες της Άνδρου μαζί με άλλους εθελοντές στο Μάτι

Να θυμήσουμε πως ανεξάρτητοι επιχειρηματίες στο Γαύριο, ο Δήμος Άνδρου, υπηρεσίες και πολίτες από όλο το νησί συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης και τα προσέφεραν στους πληγέντες από τις πυρκαγιές, γεγονός που όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του ο κ. Μπουρνούς «αναδεικνύει το μεγαλείο της ελληνικής ψυχής και δε θα ξεχαστεί, τόσο από τη διοίκηση, όσο και από τους πολίτες της Ραφήνας».

Ανδριώτες από το Γαύριο φορτώνουν φορτηγάκι με τρόφιμα και νερά για Ραφήνα

Αναλυτικά η ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου:

«Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες τόσο τις δικές μου όσο και του συνόλου του Δημοτικού Συμβουλίου για την πολύτιμη προσφορά σας μπροστά στην ανείπωτη τραγωδία που έπληξε τον Δήμο μας.

Πράξεις όπως οι δικές σας αναδεικνύουν το μεγαλείο της ελληνικής ψυχής και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους. Σας βεβαιώνουμε ότι η γενναιόδωρη προσφορά σας δε θα ξεχαστεί, τόσο από τη διοίκηση όσο και από τους πολίτες της Ραφήνας.

Επιτρέψτε μου να αναφερθώ δημοσίως στην προσφορά σας σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο μέλλον»

Χ.

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet