ΓΑΥΡΙΟ: Μήπως κάτι αλλάζει στο νησί μας;

Το σχολείο του Γαυρίου (φωτ. Εν Άνδρω).

Αγαπητέ κύριε Μπασαντή,

Επικοινωνώ μαζί σας γιατί κάτι πολύ σπάνιο - ίσως και μοναδικό - στην Ελλάδα, που  έγινε στο σχολείο μας και μπορείτε να το  δείτε και  στη σελίδα μας: Τα αστεράκια του Γαυρίου Άνδρου.

Τρία παιδιά οικογένειας του Γαυρίου των οποίων και οι δύο γονείς είναι γιατροί συμμετείχαν στην εκλογή του νέου 15μελούς και κατάφεραν να μπουν και τα τρία στο συμβούλιο.

Σημειωτέον ότι  το σχολείο μας είναι Γυμνάσιο με Λύκειο μαζί! Και επίσης έγινε κάτι πάρα πολύ σπάνιο: ο πιο μικρούλης από τα αδελφάκια μόλις Β΄ Γυμνασίου ψηφίστηκε για πρόεδρος από τα μισά παιδιά πήρε 80 ψήφους)!

Και όλα αυτά ΟΧΙ τυχαία, αφού καιρό τώρα κάνουμε Πολιτική Παιδεία και μίλησαν όλοι οι υποψήφιοι στους μαθητές που άκουσαν τα επιχειρήματα τους. Ως καθηγήτρια στα δύο από τα τρία στο μάθημα της Πολιτικής Παιδείας αισθάνομαι πραγματικά περήφανη κι ολόψυχα τους εύχομαι καλή θητεία για ένα καλύτερο σχολείο!

Μήπως κάτι αλλάζει πια σε αυτό τον τόπο; Μήπως αξίζουμε να μας κυβερνούν οι καλύτεροι; Μήπως το εκλογικό σώμα πρέπει να αποκτήσει μνήμη και όχι να μας υποτιμούν;

Με εκτίμηση 

Εύα Βλάμη - οικονομολόγος 

ΥΓ Αν μας κάνετε την τιμή και αναφερθείτε στο σχολείο μας βάσει του καινούργιου νόμου δεν επιτρέπεται να πείτε το όνομα των παιδιών - ούτε φωτογραφία τους.

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet