Έργα πολιτισμού και ευαισθησίας σε τέσσερις παραλίες της Άνδρου

 

Έργα όμως και με άρωμα εκλογών γιατί διατρέχουμε προεκλογική περίοδο και άνοιξαν οι κρουνοί για προμήθειες του υπουργείου προς τους Δήμους. Έστω κι έτσι ας γίνουν τουλάχιστον...

Πολιτισμός και ευαισθησία στην Άνδρο. Σε τέσσερις δημοφιλείς και πολυσύχναστες παραλίες του νησιού, θα εκτελεστούν έργα για την βοήθεια και ομαλή πρόσβαση των συνάνθρωπων μας με ειδικές ανάγκες.

Η χρηματοδότηση προέρχεται από την δράση «Δημιουργία Ολοκληρωμένων Τουριστικών Προσβάσιμων Θαλάσσιων Προορισμών» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ 2014-2020)», η οποία απευθύνεται σε Δήμους και στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Ανώνυμη Εταιρεία (ΕΤΑΔ Α.Ε.) και έχει ως στόχο τη συμβολή στην ανάπτυξη τουρισμού ειδικών απαιτήσεων στις παραθαλάσσιες περιοχές και την προσέλκυση επισκεπτών-ατόμων με αναπηρίες.

Στις πρώτες αποφάσεις για την ένταξη έργων υποδομών σε παραλίες των Κυκλάδων, συγκαταλέγονται και οι εξής περιοχές της Άνδρου όπου θα γίνουν έργα αναβάθμισης προσβασιμότητας για άτομα με αναπηρία αξίας 237.564,40 €. Οι παραλίες είναι: ΜΠΑΤΣΙΟΥ, ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥ, ΝΕΙΜΠΟΡΙΟΥ, ΟΡΜΟΥ ΚΟΡΘΙΟΥ.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μπραβο και σαφεστατα ειναι ενα εργο πολιτισμου και ευαισθησιας προς τουσ συμπολιτεσ μασ που εχουν κινητικα προβληματα.Αυτη η κινηση πρεπει να συμπληρωθει ομως και με αλλες οπως η υπαρξη ναυαγοσωστη στις παραλιες που ειναι με κοσμο χωρις να πρεπει να χαραχτηριζετε καπια κοσμικη η οχι (ξερουμε ολοι πιες ειναι αυτεσ) και κυριως να συντηρουντε οτι μπαινει εκει και οχι να χανουμε τισ μπλε σημαιεσ αντι να περνουμε και καινουργιες .Ειτε μας αρεσει ειτε οχι το 90 τισ εκατο που ερχετε στο νησι μας ειτε ειναι ελληνες ειτε ξενοι ερχετε για τις παραλιες τον ηλιο και την θαλασσα το γνωστο τριπτυχο και αυτο το λεω οχι για να υποβαθμισω ολεσ τισ αλλεσ προσπαθειες αλλα για να προσπαθησουμε να αναδειξουμε οσο καλυτερα γινετε αυτο τον πλουτο που εχουμε που τον βλεπουν ολοι οι τουριστες αλλα οχι εμεις