Παρουσίες και βραβεύσεις στην πίτα των Στενιών και κόσμος στων Λειβαδιών.

ΠΙΤΑ ΣΤΕΝΙΩΝ

 Πολύς κόσμος στην πίτα των Στενιών και στην συνεστίαση που ακολούθησε. Και ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές/ακτοπλοϊκές παρουσίες. Αλλά και ιδιαίτερες βραβεύσεις. Στη φωτογραφία η βράβευση του Ζαννή Αλιφραγκή με στενιώτικη καταγωγή για το χρυσό μετάλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων στο πόλο. Διακρίνεται ο πρόεδρος του συλλόγου Χαρίλαος Χαζάπης.

Μια ακόμα βράβευση. Στον Γιαννούλη Καμπάνη για την γενναιόδωρη συνεισφορά του στην ανακατασκευή του δημοτικού σχολείου και για άλλα έργα στο χωριό.

Γενική άποψη της κατάμεστης αίθουσας...

 Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το τραπέζι του Γιαννούλη Καμπάνη και των αδελφών Δημήτρη και Γιώργου Στεφάνου όπου φιλοξένησε τον Μάριο Ηλιόπουλο. Επιπλέον στο ίδιο τραπέζι φιλοξενήθηκε και ο έπαρχος Άνδρου. Στην πίτα δεν παραβρέθηκε - λόγω υποχρεώσεων - ο δήμαρχος Άνδρου.

 Σε καλό κλίμα η παρέα παρά τις αντιθέσεις που εξακολουθούν να υπάρχουν στην ακτοπλοΐα. Μια ακτοπλοΐα που παρά την σημαντική θερινή τουριστική αύξηση έχει προβλήματα γιατί εκτός από το καλοκαίρι υπάρχει και ο μακρύς και δύσκολος χειμώνας για τα καράβια και τα νησιά μας.

ΠΙΤΑ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ

Το χαρακτηριστικό των Λειβαδίων είναι πως έχει έναν σύλλογο και όχι δύο όπως άλλα χωριά που έχουν έναν σύλλογο με έδρα την Αθήνα κι έναν με έδρα την Άνδρο. Από αυτή την άποψη την αθηναϊκή πίτα των Λειβαδίων κόβει το ίδιο προεδρείο που απλώς έρχεται στην Αθήνα για την γιορτή.Στην φωτογραφία ο γέροντας Ευδόκιμος και το προεδρείο των Λειβαδίων (Λεωνίδας Ίσαρης και Φιλίτσα Στυλιανού) κόβουν την πίτα στην γιορτή της Αθήνας.

 Πολύς κόσμος και στην πίτα των Λειβαδίων. Σε μια συνεστίαση που κράτησε ώρες και στην οποία παραβρέθηκε ο πάντα αειθαλής και αεικίνητος Ευδόκιμος και ο έπαρχος.

 Άλλη μια άποψη του κόσμου που προσήλθε στην πίτα των Λειβαδίων.

 "ΕΝ ΑΝΔΡΩ"