Αηδόνια Άνδρου: Υπάρχουν κι ευχαριστημένα χωριά...

(Από τον κ. Γιάννη Ξανθό, από τα πιο παλαιά μέλη του ΔΣ του Μουστακείου, λάβαμε το παρακάτω ευχαριστήριο του Συλλόγου Αηδονιών για την παιδική χαρά του χωριού που χρηματοδότησε εξ ολοκλήρου το Κληροδότημα. Είναι χαρά να δημοσιεύουμε την ευχαρίστηση των ανθρώπων για έργα που ολοκληρώθηκαν και βοηθάνε όλους τους κατοίκους της περιοχής. Είναι χαρά να μας γράφουν για τη νέα παιδική χαρά των Αηδονιών προσφορά του Μουστακείου Κληροδοτήματος που τα τελευταία χρόνια έχει δραστηριοποιηθεί και βοηθά όλη την περιοχή του Κορθίου και με έργα κοινωφελή όπως δύο παιδικές χαρές, αλλά και έργα μεγάλης ιστορικής σημασίας όπως π.χ. η ανακαίνιση του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου... - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος και ολόκληρο το χωριό μας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν πολύ το Ίδρυμα «Μουστάκειο» και τη διαχειριστική του επιτροπή, τον κ. Dimitris Lotsaris, τον κ. Γιώργος Τρανάκος, καθώς και τον κ. Ioannis Xanthos, για την κατασκευή της παιδικής χαράς στο χωριό μας στην περιοχή Ποταμός.

Το φυσικό περιβάλλον της νέας παιδικής χαράς στα Αηδόνια είναι μαγικό. Τι πιο ωραίο μια παιδική χαρά με παραδοσιακά υλικά γύρω-γύρω σε μια τέτοια γωνιά της Άνδρου.

Πόσο μάλλον όταν έχει γίνει με όλες τις προδιαγραφές και όλες τις πιστοποιήσεις όπως λένε.

Άλλη μια εικόνα από το μαγευτικό περιβάλλον της παιδικής χαράς προσφορά του Μουστακείου στην κοινότητα.

Λογικό λοιπόν να είναι ευχαριστημένοι στ' Αηδόνια και να στέλνουν ευχαριστήρια στο Μουστάκειο.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"