Εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές στο Νειμποριό. Ανακρίσεις για άλλες δύο.

Θα μπορούσε να είναι ανέκδοτο. Όμως είναι πραγματικότητα. Και οι τρεις κλάδοι των σωμάτων ασφαλείας της Άνδρου το Σάββατο 16/3/2019 έκαναν υπερωρίες. Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα με το ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ να προσαράζει στη Ρόζα και το Λιμενικό να τρέχει και να μην φτάνει ξημερώματα. Το μεσημέρι πήραν φωτιά οι Στενιές και έτρεχε και δεν έφτανε η Πυροσβεστική και οι Εθελοντές.

Τέλος μέχρι το βράδυ του Σαββάτου 16/3 η αστυνομία της Άνδρου ερευνούσε καταγγελίες της προηγουμένης μέρας για κλοπές σε δύο σκάφη που ήταν στην στεριά μιας σειρά εργαλείων και συσκευών αξίας. Σύμφωνα με πληροφορίες περιοίκων η αστυνομία προσήγαγε αρκετούς νεαρούς στη διάρκεια της μέρας και στο τέλος κράτησε δύο ανήλικους, έναν ημεδαπό κι έναν αλλοδαπό, που βρέθηκαν να κατέχουν κλοπιμαία.

Το παράδοξο σύμφωνα με τους γνωρίζοντες ήταν πως βρέθηκαν κλοπιμαία και από άλλες δύο κλοπές! Όλη μέρα η αστυνομία καλούσε ιδιοκτήτες και παρέδιδε κλοπιμαία! Ερευνώνται παράλληλα και τα κλοπιμαία από άλλες κλοπές που είτε είχαν συμμετοχή είτε όχι οι δύο ανήλικοι είτε άλλοι.

Αργά το βράδυ η αστυνομία σχημάτισε δικογραφίες και - όπως μάθαμε από κάποιους που είχαν προσαχθεί και αφέθηκαν ελεύθεροι - κρατήθηκαν μέχρι αργά μόνο οι δύο ανήλικοι που είχαν εμπλοκή στις κλοπές. Όμως και αυτοί μετά την ολοκλήρωση της ανάκρισης και τον σχηματισμό δικογραφίας αφέθηκαν το βράδυ ελεύθεροι ως ανήλικοι και θα παραπεμφθούν σε τακτική δίκη.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Όταν πριν ελάχιστα χρόνια είχαν δώσει δείγματα (κλοπές, ξυλοδαρμοί, επιθέσεις στις τουαλέτες κοριτσιών) του άσχημου χαρακτήρα τους στο Δημοτικό ακόμα, και διαμαρτυρηθήκαμε στην Διεύθυνση μας είπαν το αμίμητο: ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ,
Καλά έμαθαν την ατιμωρησία, την ψευτομαγκιά, την πονηριά και την ατιμία.