Εμπρησμός! Κάηκε ολοσχερώς το beach-bar στις Αποθήκες…

 

 Ότι απέμεινε από το beach-bar στις Αποθήκες

Σήμερα γύρω στις 5 το πρωί πήρε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς το ξύλινο beach-bar στις Αποθήκες! Η φωτιά όπως διαπιστώθηκε προήλθε από εμπρησμό. Άγνωστος είχε περιλούσει γύρω-γύρω την ξύλινη κατασκευή με πετρέλαιο και έβαλε φωτιά. Από την ξύλινη κατασκευή δεν έμεινε τίποτα. Μαζί με το ξύλινο σπιτάκι χάθηκαν όλα τα πράγματα της εγκατάστασης αξίας 25.000 ευρώ. Σώθηκε μόνο η γεννήτρια του beach-bar.

Στον τόπο της καταστροφής κατέφθασε ειδοποιημένο από τους ιδιοκτήτες - που βρήκαν σήμερα το πρωί την περιουσία τους αφανισμένη - η αστυνομία, η πυροσβεστική και το λιμενικό. Ανακρίσεις διεξάγει το αστυνομικό τμήμα Χώρας. Έρευνα διεξάγει η πυροσβεστική. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει καταγγελθεί ήδη όνομα υπόπτου.

Η επιχείρηση είχε ξεκινήσει πριν 4 χρόνια από τρεις συνεργάτες. Οι δύο ήταν αδέλφια. Εφέτος αποχώρησε ο ένας συνεργάτης και η επιχείρηση περιήλθε στα τρία αδέλφια Ζαννάκη από την Χώρα: τον Νίκο, τον Μιχάλη και τον Πέτρο.

Για να στηθεί το γνωστό και επιτυχημένο καλοκαιρινό beach – bar είχαν δουλέψει σκληρά και με κέφι όλοι τους. Τα καλοκαιρινά πάρτι τους με τον DJ Αυγουστίνο έχουν αφήσει εποχή. Στο Εν Άνδρω τα έχουμε αναφέρει στα γεγονότα του καλοκαιριού.

Συναντήσαμε τον Νίκο Ζαννάκη και μιλήσαμε μαζί του. Ήταν στενοχωρημένος και ταραγμένος. Όπως μας είπε:

Το Εν Άνδρω θα παρακολουθήσει στενά την υπόθεση και θα σας ενημερώσει για κάθε εξέλιξη.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»