Στη μπούκα όλο το Μπατσί!!!

Φωτογραφία αρχείου

Η διαμάχη εξακολουθεί στο Μπατσί. Από την αρχική αντιδικία μέχρι τους ξύλινους τοίχους και τους ξύλινους τοίχους με ροδάκια και παρά την κατευναστική προσπάθεια του προέδρου της Κοινότητας και την προσεκτική προσέγγιση της αστυνομίας προς τους ιδιοκτήτες του Μπούκα.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας ζήτησε – όπως μας είπε – από τους ιδιοκτήτες του Μπούκα να βρουν έναν μέσο όρο με το διπλανό κατάστημα. Η δε αστυνομία δήλωσε πως αν αρχίσουν οι καταγγελίες θα γράψει όλους για όλα. Αυτές ήταν οι πληροφορίες μας την Τρίτη. Όμως δεν γράψαμε τίποτα για να εκτονωθεί η κατάσταση…

Όμως από το βράδυ της Πέμπτης το κλίμα βάρυνε απότομα πάλι όπως μας πληροφορεί με γράμμα του ο επιχειρηματίας του Chile. Δεν μείναμε στο γράμμα. Ρωτήσαμε τους αρμόδιους και μάθαμε πως έγινε καταγγελία από το Μπούκα και μήνυση κατά του Chile για τα τραπεζοκαθίσματα Πέμπτη βράδυ. Από τον Δήμο είπαν πως δόθηκε η εκκρεμούσα επιπλέον άδεια για τα τραπεζοκαθίσματα στο Chile την Παρασκευή το πρωί.

Η αστυνομία κληθείσα όμως την Πέμπτη το βράδυ μετά την καταγγελία και την μήνυση του Μπούκα κατά του Chile έγραψε και μήνυσε συνολικά 10 καταστήματα για ηχορύπανση σε όλο το Μπατσί! Ανάμεσα τους το Chile και το Μπούκα, αλλά και άλλα 8!

Ο πόλεμος λοιπόν καλά κρατεί και γενικεύεται στο Μπατσί…

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΓΡΑΜΜΑ Γ. ΖΗΣΗ

 Αγαπητο Εν Άνδρω,

Και ο πόλεμος καλά κρατά στο Μπατσί όπως χθες το βράδυ...

Πέμπτη βράδυ λοιπόν εκεί που κυλούσαν όλα λογικά το κατάστημα Μπούκα πάλι έκανε το θαύμα του και κάλεσε την αστυνομία στο μαγαζί Chile για κατάληψη τραπεζοκαθισμάτων...

Αλλά τελικά ο οποίος σκάβει το λάκκο του αλλουνού τελικά πέφτει και αυτός μέσα. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνουν έλεγχοι σε όλο το Μπατσί και σε πολλά μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος που παίζουν μουσική μηνύσεις!

Αυτό το Μπατσί μάλλον θέλουν ιδιοκτήτης του Μπούκα. Ένα Μπατσί κλειστό και ερημωμένο... Τελικά ίσως πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους ιδιοκτήτες του Μπούκα που όπως είπε ένας εξ αυτών στον αρμόδιο αστυνόμο τις προάλλες ότι δεν τον ενδιαφέρει αν θα κλείσουν όλα τα μαγαζιά του Μπατσίου!

Προφανώς έχουν τόσα λεφτά που δεν τους ενδιαφέρει ο μόχθος των άλλων επιχειρηματιών. Και κυρίως δεν τους ενδιαφέρει το υπόλοιπο εργατικό δυναμικό όλων των μαγαζιών...

Γιάννης Ζήσης

Επιχειρηματίας