«Νυχτερινή επιχείρηση» κατά των Ι.Χ. στην παραλία του Αγίου Πέτρου!

Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει διαμάχη μεταξύ κάποιων που κολυμπούν στην παραλία του Αγίου Πέτρου, των κατοίκων της περιοχής και των κατόχων ιδιωτικών αυτοκινήτων, επειδή μερικοί από τους οδηγούς φτάνουν σχεδόν μέχρι την αμμουδιά για να μην περπατήσουν μερικά μέτρα.

Υπήρξαν από πέρυσι παράπονα και διαμαρτυρίες επειδή εκτός των άλλων από τις ρόδες των αυτοκινήτων - οι έχοντες και οικολογική συνείδηση – όπως καταγγέλλουν καταστρέφονται και τα «κρινάκια της Παναγίας» τα προστατευόμενα φυτά που ανθίζουν εκεί αυτή την εποχή.

Έτσι προχθές το βράδυ άγνωστοι με… «νυχτερινή επιχείρηση» χρησιμοποιώντας προφανώς φορτηγό και μπουλντόζα μετέφεραν στην δίοδο που οδηγεί στην παραλία βράχια και μεγάλες πέτρες και την απέκλεισαν από τα αυτοκίνητα.

Συνοδοί κάποιων ηλικιωμένων και ατόμων που έχουν δυσκολία στην μετακίνηση αντέδρασαν και κάλεσαν τον δήμο, την αστυνομία και το λιμενικό να απελευθερώσουν το πέρασμα για να έχουν τα άτομα αυτά ελεύθερη και χωρίς ταλαιπωρία πρόσβαση στην αμμουδιά! Μπορεί να έχουν δίκιο. Αλλά δίκιο έχουν και οι πρώτοι που επικαλούνται την λογική και την ευαισθησία…

Ζητείται λύση!

Κ.Ρ.