Διαμαρτυρία του «ΜΠΟΥΚΑ» προς «ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

Από τους ιδιοκτήτες του μπαρ ΜΠΟΥΚΑ λάβαμε διαμαρτυρία για τις αναρτήσεις μας - μετά από σχετικές επιστολές που δημοσιεύτηκαν στο site - σχετικά με την διένεξη τους με το γειτονικό μπαρ «CHILE» στο Μπατσί.

Ειδικότερα οι τρεις ιδιοκτήτες επισημαίνουν πολύ σωστά πως κάτω από τα δημοσιεύματα μας υπάρχει σχόλιο που ατυχώς διέλαθε της προσοχής μας και το οποίο χρησιμοποιεί ακραίο χαρακτηρισμό. Με την υπόδειξη τους το βρήκαμε και το αποσύραμε αμέσως. Συνάμα αποσύραμε και δύο ακόμα που ήταν στα όρια.

Ως προς τις φωτογραφίες που αναρτάμε είναι φωτογραφίες εξωτερικού χώρου που στέλνουν με σκοπό να αποδείξουν οι άλλοι αυτά για τα οποία διαμαρτύρονται. Δεν κάνουμε εμείς επιλογές ή διακρίσεις. Μπορείτε να στείλετε κι εσείς φωτογραφίες εξωτερικών χώρων για τους οποίους υπάρχει αντιδικία και να εξηγήσετε την άποψη σας.

Ευχαριστούμε για τις επισημάνεις. Οι στήλες μας είναι φυσικά ανοικτές για όλους. Αν έχουν κάτι επιπλέον να πουν για την όλη διαμάχη οι τρεις ιδιοκτήτες οι στήλες μας είναι ανοικτές χωρίς προκαταλήψεις. Τους υπενθυμίζουμε ως προς αυτό ότι στο παρελθόν έχουμε προβάλει εκτενώς το Μπούκα από το site μας (Ανοίξανε και σας περιμένουνε - 16/7/17).

Ελπίζουμε το θέμα που έχει προκύψει να κλείσει εδώ. Ένα θέμα που έχει να κάνει με την έλλειψη ξεκάθαρων κανόνων και συγκεκριμένου κανονισμού του Δήμου Άνδρου που επιτρέπει διαμαρτυρίες και αντιδικίες σχετικά με τα τραπεζοκαθίσματα και σε άλλα μέρη της Άνδρου - Εν Άνδρω

 ΟΛΗ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ "ΜΠΟΥΚΑ" ΠΡΟΣ ΤΟ "ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

Προς το «Εν Άνδρω»

Διαμαρτυρόμαστε με τον πλέον έντονο τρόπο για αναρτήσεις στο «Εν Άνδρω», ψευδείς και συκοφαντικές, οι οποίες προσβάλλουν δεινά την προσωπικότητά μας και το επαγγελματικό κύρος μας, επιπρόσθετα δε δεν μας προκαλούν μόνο οικονομική ζημία, αλλά θέτουν σε διακινδύνευση ακόμα και τη ζωή μας.

Παρέλκει η συγκεκριμένη αναφορά, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, όλων των στοιχείων από τις αναρτήσεις αυτές (αλλά και τα σχόλια-που γνωρίζετε εξάλλου) - επιφυλασσόμαστε ωστόσο να τα αναδείξουμε όταν και όπου απαιτηθεί.

Προς το παρόν αναφερόμαστε- ενδεικτικώς και μόνο- και χωρίς να αποδυναμώνεται η διαμαρτυρία μας για τα υπόλοιπα:

α) στην ανάρτηση «ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ-ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ-«Η Αστυνομία έπρεπε να σφραγίσει όλα τα μαγαζιά μπας και κουνήσουν τον πισινό του και πετάξουν στη θάλασσα τους βρωμύλους του Μπούκα».

 Αποφεύγουμε να αναφερθούμε στο μήνυμα αυτό σε υποθέσεις ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από τον «άγνωστο» «Μπατσιώτη» που φέρεται να έχει γράψει το κατά κοινή αντίληψη απαράδεκτο και με νομική αξιολόγηση επικίνδυνο ακόμα και για τη ζωή μας κείμενο.

β) Στις φωτογραφίες της επιχείρησης «Μπούκα» την οποία εκμεταλλευόμαστε, με ειδική αναφορά στις φωτογραφίες δύο από εμάς.

γ) Στην ονομασία και ουσιαστικά στη στοχοποιηση της επιχείρησής μας.

δ) Στα σχόλια, κατασκευασμένα και συκοφαντικά για εμάς.

Με όλα αυτά μένουμε έκπληκτοι πώς δεν αντιλαμβάνεστε την ευθύνη σας για τις αναρτήσεις αυτές και πολύ περισσότερο για τη διατήρησή τους, ακόμα και την παραπάνω ανάρτηση (Μπας και τους πετάξουν στη θάλασσα), εκτός και αν θέλετε να χρεωθείτε με την υπαιτιότητα ή συνυπαιτιότητά σας ότι αποδέχεστε το περιεχόμενό τους.

Για όλα τα παραπάνω είμαστε υποχρεωμένοι, ασκώντας τα δικαιώματά μας να καταφύγουμε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, όσο δε για την ανάρτηση σχολίων όπως αυτό του «άγνωστου» «Μπατσιώτη»  και στη Διεύθυνση  Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Προς το παρόν είναι αυτονόητη υποχρέωσή σας να «κατεβάσετε» όλες τις αναρτήσεις-σχόλια, ψευδείς και συκοφαντικές για εμάς.

Επιπλέον δηλώνουμε ότι δε σας επιτρέπουμε να αναρτάτε κακοποιώντας την αλήθεια, τη φίρμα «Μπούκα», τις εγκαταστάσεις της αλλά και τις φωτογραφίες μας.

Δεν απειλούμε κανέναν. Απειλούμαστε αλλά δεν έχουμε λόγους να φοβόμαστε επειδή, όπως γνωρίζετε, τηρούμε το νόμο και εργαζόμαστε με ήθος μη βλάπτοντας κανέναν.

Τέλος σας καλούμε να αναρτήσετε, όπως είστε υποχρεωμένοι, τη διαμαρτυρία μας αυτή.

Σπύρος Μαμάης

Σταμάτης Κουντουριώτης

Σταύρος Μπαλής