ΓΑΥΡΙΟ: η ασυνειδησία στο μεγαλείο της...

Κύριε διαχειριστά,

Σας γράφω με σκοπό να θέσω ένα ιδιαίτερο πρόβλημα που βλέπω στο Γαύριο. Οδηγοί χωρίς ίχνος ευαισθησίας παρκάρουν καθημερινά όλες τις ώρες τα αυτοκίνητα τους μπροστά ράμπες που διευκολύνουν την μετακίνηση ατόμων με κινητικά προβλήματα και γονέων με μικρά παιδιά που κυκλοφορούν με καροτσάκια. Όλες οι ράμπες είναι κλειστές από κάθε λογής Ι.Χ., που οι ιδιοκτήτες τους πίνουν καφέ, ψωνίζουν ή περιμένουν το πλοίο.

Η ασυνειδησία στο μεγαλείο της και ταυτόχρονα η αποκάλυψη της παντελούς έλλειψης αστυνόμευσης στη πόλη και γύρω από το λιμάνι. Η κατάσταση είναι τραγική και προσβάλει τον πολιτισμό όλων μας καθώς τα άτομα που χρήζουν αμέριστης φροντίδας και συμπαράστασης ταλαιπωρούνται ως πολίτες β’ κατηγορίας.

Όλη αυτή την περίοδο που είμαι εδώ δεν έγινε κανένας έλεγχος για το θέμα αυτό, δεν τιμωρήθηκε κανείς και τα παράπονα όλων όσων έχουν στοιχειώδη ανθρωπισμό προς τους αρμοδίους έχουν πέσει στο κενό. Σας στέλνω και μερικές φωτογραφίες για να δουν οι αρμόδιοι την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί.

Κώστας Β.