Κρουαζιέρα αξίας 52.500 ευρώ την εβδομάδα! Τι πληρώνει κανείς με τόσα χρήματα;

 

Ο "Ηρακλής Λ." στο Μπατσί

(Για μια ακόμα φορά που ένα σκάφος πολυτελείας έπιασε στο Μπατσί εφέτος. Ο συνεργάτης μας το φωτογράφισε και ρώτησε κι έμαθε από το κόστος μέχρι το τι προσφέρει ένα τουριστικό σκάφος σε αυτούς που κάνουν κρουαζιέρα με αυτό. Έχει ενδιαφέρον πως ολοένα και τακτικότερα τέτοια σκάφη ξεκινούν ή καταλήγουν την κρουαζιέρα τους με την Άνδρο. Ας το προσέξουμε. Κι ας τελειώσουμε κάποτε την μαρίνα στο Μπατσί που είναι στα τελειώματα από το 2010! - Εν Άνδρω)
 
 
Στη μαρίνα στο Μπατσί.

Φέτος το καλοκαίρι ολοένα και περισσότερα πολυτελή σκάφη με πλούσιους και επώνυμους τουρίστες «πιάνουν» στην Άνδρο! Το νησί παρά τα σκαμπανεβάσματα των ημερών έχει μπει στο jet-set. Μετά το εντυπωσιακό «Ability» και το σπάνιο πλοίο του Κατάρ ήρθε κι έδεσε στο Μπατσί ένα  υπέροχο παραδοσιακό ιστιοπλοϊκό, το «Ηρακλής Λ.» με επιβάτες Ελβετούς περιηγητές που κάνουν κρουαζιέρα στο Αιγαίο γνωρίζοντας τις ομορφιές της Ελλάδας.

Ο "Ηρακλής Λ." που έμεινε αρκετά στο Μπατσί.

Κατασκευάστηκε το 2009. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό σκαρί με σύγχρονες ανέσεις που νοικιάζεται προς 52.500 ευρώ την εβδομάδα. Προφανώς για μεγάλα βαλάντια. Συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο την πολυτέλεια και την παράδοση. Έχει μήκος 116 πόδια και διαθέτει πενταμελές πλήρωμα. Έχει μέχρι και σεφ.

Τι πληρώνει κανείς με τόσα χρήματα;

Εκτός του στιλ με τόσα χρήματα είναι λογικό να αναρωτιέται κανείς τι άλλο πληρώνει. Το ψάξαμε και βρήκαμε πως έχει στο κύριο κατάστρωμα καμπίνα vip και ακόμα στο κάτω κατάστρωμα δύο καμπίνες για τρία άτομα καθιστώντας ιδανικό το ταξίδι και για ζευγάρι και για παιδιά.

 

Το σκάφος αν και εξωτερικά μοιάζει παραδοσιακό εσωτερικά διαθέτει ιδιωτικά μπάνια, υδρομασάζ, τηλεόραση, dvd, cd, mp3 και στερεοφωνικό ραδιόφωνο. Επιπλέον διαθέτει πιάνο στο σαλόνι και τραπεζαρία. Τέλος, τα μεγάλα πανοραμικά παράθυρα σε όλο το σκάφος επιτρέπουν την εκπληκτική θέα. Το εσωτερικό σε όλο το γιοτ είναι ξύλινο και το σκάφος έχει και υπερυψωμένη εξέδρα για να απολαύσει ο ταξιδιώτης το ταξίδι.

Κ.Ρ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ας ρωτησει ξανα ο συνεργατης σας για το εβδομαδιαιο κοστος που αναφερετε. Αν θελετε να ειστε ακριβεις σε τετοιου ειδους αναφορες, καλο θα ειναι να αναφερεστε στο εβδομαδιαιο κοστος ναυλωσης ανα επιβατη και οχι στο συνολικο κοστος ναυλωσης του σκαφους ανα εβδομαδα.