Με δεξίωση έκλεισε το τουρνουά τένις στις Στενιές. Ποιοι παραβρέθηκαν...

Διεξήχθη χτες (17/1) το απόγευμα ο τελικός του τουρνουά τένις που διοργάνωσε το "Bibiana Tennis Club" στις Στενιές. Στο τουρνουά συμμετείχαν παίκτες όλων των ηλικιών (παιδιά και μεγάλοι) από την Άνδρο, αλλά πλέον έρχονται και παίκτες εκτός Άνδρου. Είναι το δεύτερο καλοκαιρινό τουρνουά, ενώ έχουν γίνει και δύο πασχαλινά. Η συμμετοχή ανεβαίνει κάθε φορά. Σε αυτό που ολοκληρώθηκε χτες συμμετείχαν 38 παίκτες. Η πανοραμική φωτογραφία του γηπέδου τέννις στις Στενιες μέσα σε ένα μοναδικό περιβάλλον από τον τελικό του τουρνουά...

 Στον τελικό βρέθηκαν ο Σταμάτης Βρεττός από τα Αποικία που έκανε μια καλή εμφάνιση κι έφτασε στον τελικό όπου έπαιξε με το Νίκο Πανεθυμητάκη, που ήρθε στην Άνδρο από το εξωτερικό για να παίξει στο τουρνουά της Άνδρου. Πέρσι είχε συμμετάχει στο τουρνουά τένις της Πάρου. Μετά απο πολύ καλή εμφάνιση ο Ν. Πανεθυμητάκης κέρδισε στον τελικό τον Σ. Βρεττό 2-0 σετ. Στη φωτογραφία ο Σ. Βρεττός αποκρούει μπαλιά του Ν. Πανεθυμητάκη...  

 Μετά τον τελικό αθλητές και συνοδοί μαζί με δεκάδες καλεσμένους από όλη την Άνδρο προσήλθαν στην δεξίωση που διοργάνωσε ο οικοδεσπότης Γιαννούλης Καμπάνης στο σπίτι του, στο κτήμα του στις Στενιές.

 Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ο καθηγητής του Παντείου και βουλευτής της Α' Αθηνών Άγγελος Συρίγος με την γυναίκα του, την κορθιανή νομικό, Ειρήνη Σταματούδη. Στη φωτογραφία με τον Μιλτιάδη και τον Γιαννούλη Καμπάνη.

 Άλλη μια φωτογραφία η Τέτα Καψάνη-Σταυροπούλου, ο Πέτρος Κολοβέντζος, ο Γιώργος Στεφάνου, η Ειρήνη Σταματούδη και ο Άγγελος Συρίγος.

 Από δεξιά στο τραπέζι - παρακολουθούν την ομιλία Καμπάνη οι Μιλτιάδης Καμπάνης, Πέτρος Κολοβέντζος, Δημήτρης Σταυρόπουλος (δημοσιογράφος), Τέτα Καψάνη-Σταυροπούλου, Βασίλης Αδάμης (εκπρόσωπος της SeaJets και του ιδιοκτήτη της Μ. Ηλιόπουλου), Γιώργος Στεφάνου...

Στιγμιότυπο από την ομιλία Καμπάνη.

 Στο περίπτερο του προαυλίου όπου έγινε η δεξίωση. Μαζί με τον Γ. Καμπάνη διακρίνονται καθισμένοι οι πλοιοκτήτες Δημήτρης Γουλανδρής και Γιάννης Βούλγαρης.

Ακόμα παραβρέθηκαν οι πλοιοκτήτες μετά των συζύγων τους Νώντας Λογοθέτης, Γιώργος Σίμπουρας, Χαρίλαος Χαζάπης, Αντώνης Εξαδάκτυλος, Λεονάρδος Λουλούδης και ο Γιάννης Παλαιοκρασσάς της Ανδριακής ναυτιλιακής…

 Απονεμήθηκαν τα βραβεία στους πρωτεύσαντες. Εδώ στους νέους απένειμε τα βραβεία ο Μ. Καμπάνης. Πρώτευσε ο Λ. Λαφάργκ. Και ακολούθησαν ο Ίων Καμπάνης και ο Δημοσθένης Δεσποτίδης.

 Στις νεάνιδες τα βραβεία απένειμε ο Γ. Καμπάνης. Πρώτευσε η Φαίδρα Καμπάνη. Τη δεύτερη θεση πήρε η Α. Πρέκα από το Κόρθι.

 Ο νεος δήμαρχος Δ. Λοτσάρης απένειμε το βραβείο στον πρώτο νικητή του τουρνουά Νίκο Πανεθυμητάκη που ήρθε στην Άνδρο ειδικά για το τουρνουά. Τη δεύτερη θέση πήρε ο Σ. Βρεττός.

 Βραβείο απενεμήθει και στον Γ. Σωτηρίου για την προσφορά του στη διεξαγωγή στην διεξαγωγή του τουρνουά. Το βραβείο απένειμε ο πρόεδρος του ΔΣ Άνδρου Λ. Μπάλλας. Στη φωτογραφία και ο Γιάννης Μαριέτης που ήταν και είναι η ψυχή του τουρνουά.

Βραβείο, τέλος, δόθηκε από τον τοπικό σύλλογο Στενιών "Η Πεντάβρυση" στον πλοικτήτη Γ, Καμπάνη για την όλη προσφορά του επί δυο συνεχόμενα χρόνια στην διοργάνωση 4 τουρνουά τένις. Το βραβείο κλήθηκε και έδωσε ο Δ. Λοτσάρης.

 Την βράβευση ακολούθησε μουσική βραδιά με πιάνο και τραγούδι. Να σημειώσουμε πως παραβρεθηκαν οι οικογένεις του Λουίς Λαφάργκ και Ματιέ Πουλέν, που είναι επιχειρηματίες στο Παρίσι και που έχουν σπίτι στην Χώρα. Ακόμα ο τραπεζικός Δημήτρης Γιαλούρης και οι επιχειρηματίες Σ. Πατίλας και Β. Καμιζούλης, που έχουν σπίτι στην Υδρούσα.

Είχαν προσκληθεί και οι πέντε υποψήφιοι δήμαρχοι: Λοτσάρης, Σουσούδης, Καπάκης, Γιαννίσης, Μπάλλας. Οι τρεις παραβρέθηκαν (Λοτσάρης, Σουσούδης, Μπάλλας). Ο Γιαννίσης είχε δουλειά στην Πάρο και ο Καπάκης δήλωσε κώλυμα! Παρόντες ήταν και αστυνομικός διευθυντής Άνδρου και ο λιμενάρχης Άνδρου. Στη φωτογραφία στο τραπέζι των πολιτικών εκ δεξιών οι Δ. Λοτσάρης, Λ. Μπάλλας και ο υιός Γ. Μπάλλας.

Στη φωτογραφία ο οικοδεσπότης εδώ με το γνωστό γναθογειρούργο Πάρι Αμοριανό που παραβρέθηκε μαζί με την συζυγό του, επιχειρηματία Φανή Λεβέντη.

 Στην παρέα και ο εκ των ιδιοκτητών Golden Star Ferries Γιώργος Στεφανου με την όμορφη τραγουδίστρια της βραδιάς.