Μετωπική δύο ΙΧ έξω από την ΕΟΧΑ (επαρχείο/πολεοδομία) Άνδρου!!!

Μετωπική δύο ΙΧ σήμερα Δευτέρα (30/9) γύρω στις 9 π.μ. έξω από το Επαρχείο Άνδρου μόλις 50 μέτρα απόσταση από το Κέντρο Υγείας Άνδρου! Δύο ΙΧ αυτοκίνητα κινούμενα αντιθέτως συγκρούστηκαν μετωπικά. Το ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος έστριψε και μπήκε στον δρόμο της ΕΟΧΑ με κατεύθυνση την έξοδο από την Χώρα. Το άλλο ερχόταν προς την Χώρα. Μπροστά στο κτίριο του Επαρχείου και της Πολεοδομίας έπεσε το εξερχόμενο - όπως λένε μάρτυρες - με ταχύτητα στο εισερχόμενο.

Η σύγκρουση ήταν μετωπική και αρκετά σφοδρή όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης μας αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος. Δεν υπήρξε κανείς τραυματισμός παρά μόνο το γεγονός πως δύο αυτοκίνητα που υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες. Επιτόπου έφτασε και η αστυνομία Άνδρου για να επιληφθεί του συμβάντος. Η κίνηση στο σημείο αυτό διακόπηκε και διεξάγεται με εκτροπή από τον πεζόδρομο προς την πλατεία Αγίας Όλγας.

 Σύμφωνα με τους περίοικους δεν θυμάται κανείς ανάλογη μετωπική σύγκρουση σε αυτόν τον κλειστό αστικό δρόμο. Στη φωτογραφία η αστυνομία που έφτασε αμέσως - λόγω εγγύτητας - καταγράφει το συμβάν.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ

Ο γερανός παίρνει το ένα αυτοκίνητο

Ενώ τραβήξανε το άλλο στο πεζοδρόμιο

Μια ώρα μετά το συμβάν μετακινήθηκαν τα δύο οχήματα και ελευθερώθηκε ο δρόμος και άρχισε πάλι κανονικά η κυκλοφορία στην Χώρα όπως μας πληροφορούν νεότερες φωτογραφίες των αναγνωστών μας.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"