Ψάχνουν τ΄ αυτοκίνητα στις Στενιές!!!

Απίστευτες σκηνές αντίκρισαν οι πυροσβέστες, οι δασοπυροσβέστες και η Πολιτική Προστασία όταν έφτασαν απόψε αργά στον Πάνω Σταθμό των Στενιών. Το πάρκινγκ είχε μετατραπεί σε ορμητικό ποτάμι που πήρε τα αυτοκίνητα των κατοίκων και τα πήγε όπου ήθελε. Ένα όπως φαίνεται στην φωτογραφία το πέταξε στην άκρη μέσα στη λάσπη και στα ξύλα. Αυτός ήταν... ο τυχερός της υπόθεσης. Γιατί υπήρξαν και οι άτυχοι. Δύο εξ αυτών έχασαν τα αυτοκίνητα τους! Τα πήρε το ποτάμι που ήρθε ψηλά από τις πλαγιές και τα πέταξε σε μια χαράδρα βάθους δεκάδων μέτρων όπου και... χάθηκαν! Εικάζουν πως θα έχουν φτάσει στα σπίτια του κάτω χωριού! Στη φωτογραφία το μηχάνημα του Δήμου, πυροσβέστες και περίοικοι κοιτάνε να δουν τι μπορούν κάνουν.

 

Άλλα αυτοκίνητα τα παρέσυραν τα νερά σαν καρυδότσουφλα και τα πέταξαν το ένα πάνω στο άλλο σε μια μεγάλη καραμπόλα μέσα στο πάρκινγκ! 

Το μηχάνημα του Δήμου που έφτασε καθαρίζει τον δρόμο και το πάρκινγκ από τα νερά, τις λάσπες, τα ξύλα και ΄τι άλλο παρέσυραν τα νερά της καταρρακτώδους βροχής.

Ένα άλλο αυτοκίνητο το πέταξαν τα νερά πάνω σε μια κολόνα της ΔΕΗ. Αυτός θα μπορούσε να πει κανείς πως ήταν σχετικά τυχερός. Γιατί αν δεν ήταν η κολόνα μπορεί να πήγαινε στον γκρεμό. Και τι έβρισκε μετά ο άνθρωπος. Εδώ πυροσβέστες, δασοπυροσβέστες και περίοικοι κοιτάνε να δουν τι μπορούν να κάνουν.

Μια ακόμα σκηνή από το αυτοκίνητο στην κολόνα της ΔΕΗ. Το πρωί αναμένεται να ψάξουν όλοι επισταμένα για να βρουν τα δύο αυτοκίνητα που χάθηκαν από το πάρκινγκ.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"