Ένα ακόμα σφύριγμα πλοίου χαιρετισμός στην πατρίδα

 Ένα ακόμα πέρασμα από την πατρίδα έκανε χτες το μεσημέρι πλοίο του Λευτέρη Πολέμη. Έχει γίνει πια συνήθεια τακτική μια σειρά Ανδριώτες πλοιοκτήτες να περνάνε πλοία τους που ανεβοκατεβαίνουν προς τον Βόσπορο να περνάνε από Άνδρο και να χαιρετούν την πατρίδα. Χρόνια γινόταν μα χωρίς την δημοσίευση το άκουγαν και το έβλεπαν λίγοι. Όμως εδώ και καιρό το Εν Άνδρω με συστηματικότητα προβάλει όλα αυτά τα περάσματα που έχουν μεγάλη απήχηση στην κοινωνία της Άνδρου. Γιατί θυμίζουν σε όλους την ανδριώτικη ναυτιλία, τους ανδριώτες ναυτικούς, τις παλιές παραδόσεις που συνεχίζουν και με την βοήθεια των δημοσιεύσεων πλέον και ενθουσιάζουν. Εχτές λοιπόν ήταν ALIKI FORCE.

 Τα περάσματα αυτά δίνουν το κίνητρο και σε άλλους πλοιοκτήτες και έτσι όχι μόνο συνεχίζεται η παράδοση, αλλά δίνεται και μια σύγχρονη διάσταση με τις δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο, καθώς σταδιακά αρχίζουν να τις μαθαίνουν και να ενδιαφέρονται όλοι στην Άνδρο. Το πλοίο του Λευτέρη Πολέμη από τ' Αποίκια πέρασε χτες γύρω στις 12:30 και χαιρέτησε την "πληγωμένη" από την καταιγίδα της Δευτέρας ιδιαιτέρα πατρίδα του τ' Αποίκια. Στη φωτογραφία φαίνονται τα χώματα που έχουν σκεπάσει τον δρόμο του Νειμποριού όταν αυτός μετατράπηκε σε ποτάμι για αρκετή ώρα την Δευτέρα. 

 Το πλοίο αφού έκανε μια μεγάλη βόλτα έξω από την Χώρα στη συνέχεια έκανε μια πανοραμική στροφή στ' ανοιχτά κι απομακρύνθηκε αφήνοντας πίσω του έναν υπέροχο υγρό κύκλο από πέρασμα του. Η Άνδρος συνεχίζει να ταξιδεύει,,,

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet