Ευχαριστήριο Δημοτικού Σχολείου Χώρας 'Ανδρου

 

Το παλιό δημοτικό Χώρας Άνδρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10/ΘΕΣΙΟΥ ΔΗΜ. ΣΧΟΛ. ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥ

Η Διευθύντρια, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του 10/θέσιου Δ. Σχ. Άνδρου Χώρας, επιθυμούμε να εκφράσουμε και δημόσια τις πιο θερμές μας ευχαριστίες  στον κ. Γιαννούλη Καμπάνη  για τη γενναιόδωρη δωρεά  της οριστικής μελέτης του  νέου Δημοτικού Σχολείου Χώρας Άνδρου.

Με την προσφορά του αυτή έβαλε τη θεμέλιο λίθο για τη χρηματοδότηση και την υλοποίηση ενός τεράστιας σημασίας  έργου  για το λεκανοπέδιο της Χώρας και όλο το νησί, που φάνταζε δύσκολο και μακρινό. Η  γενναία χορηγία για την εκπόνηση των οριστικών μελετών αναπτερώνουν τις ελπίδες  μας ότι με τις συντεταγμένες προσπάθειες όλων των αρμοδίων, σύντομα  θα ενταχθεί και θα ξεκινήσει η ανέγερση του νέου σχολείου. Ταυτόχρονα όμως προδίδει την ευαισθητοποίηση του δωρητή για το μέλλον του τόπου  και τη φιλοπατρία του που προσομοιάζει με αυτή των μεγάλων ευεργετών της Άνδρου . Θεωρούμε ότι τέτοιες προσφορές  αποτελούν  κίνητρο και  παράδειγμα προς μίμηση. 

Επίσης θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στο Δήμαρχο Άνδρου κ. Λοτσάρη, που το πρώτο δίμηνο της θητείας του έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αποτελεσματικότητα για τη δρομολόγηση της ανέγερσης νέου διδακτηρίου. Είμαστε στη διάθεση των αρμόδιων υπηρεσιών για συνεργασία, ώστε γρήγορα να δούμε ένα νέο, σύγχρονο διδακτήριο, αντάξιο με την εκπαιδευτική παράδοση του σχολείου  του Θεόφιλου Καΐρη,  ούτε με με το προφίλ της Άνδρου ως νησί της Τέχνης ,του Πολιτισμού και  της Ναυτοσύνης.

 

.

 

                                                         

                                                     Η Διευθύντρια

                                             Μαργαρίτα Κορκοδείλου

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

δάκρυσα

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλησπέρα,
Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και μακάρι όλα να γίνουν όπως πρέπει και γρήγορα. Ο δαίμων του τυπογραφείου όμως κτύπησε σε αυτό το "...ούτε με..." στην τελευταία πρόταση.