Δύο μπαρ σε Χώρα και Μπατσί κρατήσαν στο πόδι το νησί!

 Μέχρι πρωίας κράτησε το γλέντι το βράδυ της εναλλαγής του χρόνου στο Swell στο Νειμποριό. Η παραπάνω φωτογραφία του Νώντα που την έβγαλε φεύγοντας το πρωί το αποδεικνύει. Και τι φωτογραφία; Μετά την θύελλα με την οποία έφυγε το 2019 η εκπληκτική ανατολή του νέου χρόνου 2020. Που κι αυτή δεν κράτησε πολύ γιατί λίγε ώρες αργότερα ερχόταν η επόμενη θύελλα. Όμως στο Swell εκείνη την βραδιά έγινε σόου με εκατοντάδες από όλη την Άνδρο που πέρασαν από το ένα από τα δύο μπαρ που είχαν ρεβεγιόν στο νησί. Ή, τουλάχιστον αυτά τα δύο έστειλαν υλικό από χτες, αλλά λόγω πληθώρας ύλης αφήσαμε τις αναφορές τους για σήμερα. Και ξεκινάμε με την εξαιρετική φωτογραφία του Νώντα, που γέρνει λίγο, γιατί εκείνη την ώρα έγερνε και ο Νώντας...

 Και συνεχίζουμε με δύο βιντεάκια που έστειλαν και τα δύο μπαρ μαζί με φωτογραφίες τους και δύο ευγενικά σημειώματα. Το πρώτο του Swell στη Χώρα, το δεύτερο του Chile στο Μπατσί. 

ΧΩΡΑ - SWELL

Φίλοι του Εν Άνδρω,

Για μια ακόμα χρονιά, τη 12η, το Swell υποδέχτηκε το νέο χρόνο με το δικό του ρεβεγιόν, που καταφέρνει και μαζεύει εκατοντάδες νέες και νέους (ή όσους αισθάνονται έτσι) από όλο το νησί. Κι εφέτος εκατοντάδες πέρασαν μέχρι το πρωί. Κι όταν λέμε πρωί κλείσαμε κατά τις 9:00 και μέχρι να μαζέψουμε πήγε 10:00. Πανικός στο ίσιωμα του Νειμποριού όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες κάποιων πελατών μας. 

Αυτά για να μην λένε μερικοί-μερικοί πως η Άνδρος δεν έχει ζωή. Έχει και την κρατάμε εμείς χωρίς τεχνητές αναπνοές και άλλες βοήθειες. Μόνο με το κέφι μας. Και με την διάθεση μας. Στέλνουμε και αποδεικτικό υλικό αν δεν πιστεύετε.

Ευχαριστούμε που μας παρακολουθείτε και καλή χρονιά σε όλους

Swell Cafe-Bar  

 ΜΠΑΤΣΙ - CHILE

Αγαπητό Εν Άνδρω,

Χρόνια πολλά καλή χρονιά χαρούμενο το 2020 και πάνω από όλα υγεία για όλο τον κόσμο.

Το Chile παρέμεινε ανοιχτό όλες τις γιορτές με απόλυτη επιτυχία. Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο που μας επισκέφτηκε όλες τις γιορτινές μέρες. Ο κόσμος από όλη την Άνδρο (Χώρα, Γαύριο, Κόρθι). Και φυσικά από το Μπατσί.

Κλείνοντας αυτό το εορταστικό πρόγραμμα το Chile θα παραμείνει ακόμα ανοιχτό Παρασκευή 3/1 και Σάββατο 4/1 με ένα πάρτυ που θα συζητηθεί...

Περιμένουμε όλους να διασκεδάσουν μαζί μας όπως εμείς ξέρουμε.

Καλή χρονιά 

Chile coctail/bar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλή Χρονιά