Η πίτα και τα βραβεία της Καππαριάς

 

(Με καθυστέρηση δύο ημερών λόγω της πληθώρας ύλης των ημερών – εστάλη 23/1 - παρουσιάζουμε την πίτα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καππαριάς. Ο Σύλλογος πάντα ήταν δραστήριος άλλα τώρα φαίνεται πως αποκτά και μια μεγαλύτερη εξωστρέφεια αν κρίνουμε από το βραβείο σε μια νέα πρωτοετή φοιτήτρια, την ανακοίνωση υποτροφίας, αλλά και τις εξαιρετικές φωτογραφίες με σχετικό ενημερωτικό σημείωμα που έστειλαν – Εν Άνδρω)

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καππαριάς γράφει:

«Tην Κυριακή 19 Ιανουαρίου, στο μουσικό μεζεδοπωλείο 'Άμμος" πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Καππαριάς, με τη συμμετοχή περίπου 200 μελών και φίλων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η πρόεδρος Ορσαλία Μανδαράκα,μετά τον απολογισμό των πεπραγμένων του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ευχαρίστησε τα μέλη του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου, αναφέρθηκε στις επικείμενες δράσεις του Συλλόγου και απένειμε εκ μέρους του ΔΣ στην πρωτοετή φοιτήτρια του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ Γεωργία Λουλούδη τιμητικό έπαινο. Ανακοινώθηκε επίσης η χορήγηση υποτροφίας ύψους 1.000 ευρώ.

Τη σκυτάλη πήρε η διασκέδαση, καθώς ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή των Ανδριωτών μουσικών Θανάση Γλυνού (λαούτο) και Σωτήρη Κακλαμάνη (βιολί).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι δημοτικοί σύμβουλοι Άνδρου κ.κ. Βασίλης Αδάμης και Σπύρος Τσαούσης, ο πρόεδρος της κοινότητας Καππαριάς κ. Νίκος Μανέτας, ο πρόεδρος της Ένωσης Ανδρίων κ. Μιχάλης Καψαμπέλης, η πρόεδρος του Φιλοπρόοδου Ομίλου Γαυρίου κα Μπέττυ Κωνσταντινίδη,η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πίσω Μεριάς κα Αργυρώ Κατσίκη, η γραμματέας της Αδελφότητας Ανδρίων "Το Κόρθιον" κα Μαρία - Ειρήνη Τζιώτη, ο κ. Δημήτρης Χαλάς από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Επισκοπείου καιο Πρόεδρος της Αδελφότητας Σκλιβανιτών Ιωαννίνων κ. ΚώσταςΤζιριβήλας.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά το Ζαχαροπλαστείο Max Perry και το Ζαχαροπλαστείο Μπακέλας για την προσφορά πίτας και παραδοσιακών κερασμάτων, καθώς επίσης και τους δωροθέτες της λαχειοφόρου αγοράς.

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Απ την Καππαριά δεν φαίνονται οι Α/Γ της Ράχης.Αλλιώς μάλλον δεν θα γλεντούσαν.......

This comment was minimized by the moderator on the site

Αργειται να ανεβάσετε τα σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Δεν είμαστε πολλοί. Ότι μπορούμε κάνουμε: εθελοντικά και άμισθα. Τι κάνουν τα άλλα ΜΜΕ της Άνδρου; ΤΙΠΟΤΑ. Ανεβάζουν δελτία τύπου. Τουτέστιν χαρτοπόλεμος!!! Εμείς έχουν συνεχές ρεπορτάζ. Απόψε είχαμε πλήρη ενημέρωση για την φωτιά.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Δηλώσεις πάλι του Σουσουδη για το θεαθήναι και για λάικ οσο αφορα τις ανεμογεννήτριες διότι όταν ήταν δήμαρχος αλλά ελεγε