Μένουμε σπίτι και ψωνίζουν... τα ταξί για εμάς!!!

 

Πενία τέχνας κατεργάζεται έλεγαν οι αρχαίοι. Είδαν κι απόειδαν οι ταξιτζήδες πως δεν έχει προκοπή και μεροκάματο με τις απαγορεύσεις μετακινήσεων και αποφάσισαν... να ψωνίσουν για εμάς!!! Δεν χρειάζεται να βγείτε από το σπίτι σας. Τηλεφωνείτε στο σταθμό ταξί της περιοχής σας. Δίνετε την παραγγελία και σας φέρνουν τα ψώνια στο σπίτι σας. Πληρώνετε ψώνια και κούρσα. Είναι κι αυτός ένας τρόπος να αποφεύγετε τις μετακινήσεις, τις άδειες εξόδου, τον κίνδυνο του ιού κλπ. Παρακάτω η ανακοίνωση που έστειλαν οι φίλοι ταξιτζήδες το Σάββατο. Την δημοσιεύουμε Δευτέρα πρωί πριν ξεκινήσετε εσείς για ψώνια - ΕΝ ΑΝΔΡΩ

Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί

Καλησπέρα. Θα θέλαμε αν σας είναι εύκολο να προωθήσετε αυτην μας την πρωτοβουλία.

Σας ευχαριστούμε πολύ

Πρόταση από το Σωματείο μας.

Στην Γερμανία τα ταξί απέκτησαν ένα επιπλέον εισόδημα. Επειδή ισχύουν τα ίδια μέτρα με εδώ, ο κόσμος μπορεί να επικοινωνήσει με το κέντρο του ταξί και να δώσει παραγγελία για ψώνια. Η κούρσα δίνετε κανονικά και η λίστα με τα ψώνια πάει με sms στο κινητό του ταξιτζή ή τηλεφωνικά. Στην παράδοση πληρώνετε και τα ψώνια και την κούρσα.

Πριν αρχίσετε την γκρίνια εκτός την βοήθεια στην κοινωνία τέτοιου είδους κούρσες ανεβάζουν και την εικόνα μας ειδικά σε τέτοιες δύσκολες στιγμές που ζούμε και είναι και ποιο ακίνδυνες από την μεταφορά ανθρώπων που δεν ξέρεις αν έχουν τον ιό.

Τηλ. Επικοινωνίας: Χώρα: 2282022171 Μπατσί: 2282041081 Γαύριο: 2282071561 Κόρθι: 2282062171