Κλειστή η Θεοσκέπαστη, εν αναμονή στην ακτοπλοΐα, καμία προσέλευση στην Άνδρο.

(Με απόφαση της Ιεράς Συνόδου δεν θα ανοίξουν οι ναοί. Κλειστή η Θεοσκέπαστη. Εν αναμονή αποφάσεων για τα πλοία. Καμία αίτηση για προσέλευση επισκέπτη στην Άνδρο το επόμενο διάστημα. Περισσότερα στο δελτίο τύπου της Επιτροπής. - Εν Άνδρω)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Πραγματοποιήθηκε και σήμερα η καθημερινή, πλέον, συνεδρίαση της Επιτροπής Αντιμετώπισης Κρίσης του Δήμου Άνδρου. 

Η Επιτροπή διαβεβαιώνει όλους τους κατοίκους ότι εξακολουθεί να μην υπάρχει κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο νησί.  

Επιπλέον, η Επιτροπή επιθυμεί όπως ενημερώσει για τα ακόλουθα:  

  • Δεν θα πραγματοποιηθεί καμία θεία λειτουργία για την τοπική εορτή της Θεοσκεπάσου. To Ιερό Προσκύνημα  της Παναγίας της Θεοσκέπαστης   δεν θα ανοίξει   για το κοινό. Καλό είναι να αποφευχθεί  η   προσέγγιση στον Ιερό  ναό.
  • Αναμένονται οι αποφάσεις του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας σχετικά με το πρόβλημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού.
  • Να μην προσπαθήσει κανείς να προσεγγίσει το νησί αν δεν είναι μόνιμος κάτοικος Άνδρου και δεν συντρέχει κάποιος πολύ σοβαρός λόγος . Ειδικά για τις επόμενες 15 μέρες θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνεται δεχτή, οποιαδήποτε  αίτηση για μετακίνηση από το Δ. Άνδρου

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

'' Να μην προσπαθήσει κανείς να προσεγγίσει το νησί αν δεν είναι μόνιμος κάτοικος Άνδρου και δεν συντρέχει κάποιος πολύ σοβαρός λόγος . Ειδικά για τις επόμενες 15 μέρες θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνεται δεχτή, οποιαδήποτε αίτηση για μετακίνηση από το Δ. Άνδρου''
ΤΟ ΑΥΤΑΡΧΙΚΌ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΠΝΕΎΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΎ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΚΥΡΊΟΥ ΧΑΡΔΑΛΙΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΊΔΕ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΉ ΤΟΥ ΣΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ..... ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΜΊΛΗΣΕ ΤΌΣΟ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΆ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΊΝΟ, ΈΤΣΙ ΕΡΧΟΣΑΣΤΕ ΤΏΡΑ ΕΣΕΙΣ ΚΎΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΝΆΤΕ ΤΟ ΔΆΚΤΥΛΟ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΌ ΚΕΊΜΕΝΟ, ΈΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΏΝ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΊΔΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΆ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΟΒΑΡΉ ΠΑΡΈΜΒΑΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΜΕΤΆΔΟΣΗ ΤΟΥ ΊΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ '' ΜΟΛΥΣΜΈΝΗ'' ΑΘΉΝΑ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΌΝΟΝ?
ΑΥΤΟΙ ΌΛΟΙ ΈΧΟΥΝ ΠΙΕΙ ΤΟ ΝΕΡΌ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΎ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΟΙΑΝΕΙ Ο ΚΩΡΟΝΑΙΟΣ?
ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΊ ΤΕ ΑΛΉΘΕΙΑ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ, ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΊΑ ΌΛΩΝ ΜΑΣ... ΌΤΙ ΚΑΛΕΣ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΉΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΉΝΑ, ΑΛΛΆ ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ.... ΠΆΝΕ ΚΙ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΚΑΝΕΑΣ!
ΤΡΑΓΙΚΌ ΚΑΙ ΜΈΓΑ ΣΦΆΛΜΑ!
ΣΥΝΈΛΘΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΛΈΤΕ ΚΑΙ ΓΡΆΦΕΤΕ, ΓΙΑΤΊ ΜΕΤΆ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΘΑ ΕΊΣΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΊΤΕ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΈΨΕΤΕ ΤΗΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΉ ΑΥΤΉ ΛΟΓΙΚΉ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ ΠΑΡΆ ΜΟΝΟΝ ΤΏΡΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΑ, ΝΑ ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΌΤΙ ΚΆΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΉΚΟΝ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΕΣΤΕ, ΌΤΙ ΔΙΧΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΈΦΕΤΕ ΈΝΑ ΟΛΚΛΗΡΟ ΝΗΣΊ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΑΥΤΌ ΑΠΟ ΚΆΘΕ ΆΠΟΨΗ... ΜΕΤΆ ΚΟΡΩΝΑΙΟ ΕΠΟΧΉ, ΣΕ ΜΑΡΑΣΜΌ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΟΝΟΝ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μάλιστα κύριε "Κάρβουνο"! Θέλετε να μας πείτε ότι "η κυρία αυτή, ζούσε στη Μύκονο, δεν είχε μετακινηθεί και δεν ήρθε από επισκέπτη από την Αθήνα ο ιός!" άρα τον ιό τον γέννησε μόνη της;! Γιατί αν δεν τον έφερε η ίδια ούτε τον κόλλησε από άλλον τρίτος τρόπος δεν υπάρχει! Μιλάμε για παρθενογένεση δηλαδή!

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλά αφού είπε κ η Κεραμεως ότι θα γίνουν λειτουργίες κεκλεισμένων των θυρών γιατί όχι για την Θεοσκέπαστη;

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο " ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΣ " έχει βάλει και το μυαλό του σε καραντίνα.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΘΑΡΑΛΛΕΟ = = ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΧΟΛΙΟ = = ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ,ΜΕ ΤΟ ΤΙΤΛΟ '' ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ'' .
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ. ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ, ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ, ΣΧΕΤΙΚΑ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ.

ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ, ΠΟΥ ΠΛΑΣΣΑΡΕΙ ΤΟ....'' ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΕΑΜ'' ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΖΟΥΝΕ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΙΣ 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΚΛΠ..ΚΛΠ.

ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΞΗΣΕΙ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ, ΠΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ? ?

ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΣΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ,ΔΗΛΑΔΗ, ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ...''ΠΟΔΑΡΙ ΖΩΝΤΑΝΟ'' ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΣΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ, ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ !

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ, ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΙΟ ΣΤΗ ΝΗΣΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ.

ΕΠΑΦΕΣ, ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΙΑ ΑΛΛΟΥ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΤΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΙΟ!!!

Η ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ- ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ, ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ !

ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜ ΕΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΜΕ !!!

ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ Ή ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ! !

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλα, θα μας τρελλανετε εντελώς!
Κι αυτοί που φεύγουν και πάνε στην Αθήνα και επιστρέφουν μετά πίσω στο νησί, τι είναι.... άτρωτοι και δεν μπορούν να φέρουν τον ιό στην Άνδρο?
Αυτός ο ρατσισμός, που αναπτύσσεται, είναι πρωτοφανής στην χώρα μας και σίγουρα θα φέρει δεινά, πολύ σύντομα!
Εντάξει τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι, πληρώνονται από κονδύλια της κυβέρνησης, να λένε ότι αυτοί θέλουν να μας πουν, αλλά και όλοι εμεις που ζούμε στο νησί, να τρώμε κι εμείς τόσο κουτόχορτο?
Να λένε, μην έρθει κανένας στην Άνδρο, λες και αυτοί που θα θελήσουν να έρθουν, δεν είναι συντοπιτες μας, λες και αυτοί είναι τίποτα άρρωστοι και απλά έτσι έρχονται κι όχι συμπολίτες μας που είναι κι αυτοί στην καραντίνα της κατοικίας τους?
Έλεος ποια από την παραπληροφορηση και τον ρατσισμό αυτό!
ΑΛΉΘΕΙΑ πιστεύει κανένας σκεπτόμενος στμπολιτης μας, ότι με το να '' καταγγελουμε''... Στο να μην έρθει στο νησί μας κανένας, ότι έτσι θα σωθούμε εμείς και θα πεθάνουν όλοι οι άλλοι?
Απόδειξη προχτές η Μύκονος, που η κυρία αυτή, ζούσε στη Μύκονο, δεν είχε μετακινηθεί και δεν ήρθε από επισκέπτη από την Αθήνα ο ιός!
Να δώσουμε λοιπόν ένα τέλος σε όλα αυτά, που μας πλασάρουν κια μας διχάζουν, βαθιά πολύ βαθιά σαν κοινωνία!
Το μεγαλύτερο έγκλημα στη κοινωνία, από τον ιό, είναι αυτό.... που κεντρικά σήμερα κάνουν, να διχάζουν και δηλητηριασουν τους πολίτες, με πρόσχημα την δηθεν προστασια
... των μεν.... από τους δε, κατοίκους κάθε νησιού!
ΌΧΙ άλλο κάρβουνο, που έλεγε και ο Κούρκουλος σε μια Ελληνική ταινία!!!!!!!!
Ντροπή.... Ντροπή....
Θα το βρούμε πολύ άσχημα μπροστά μας αυτό......

This comment was minimized by the moderator on the site

Να αποχωρήσουν ΤΩΡΑ όλοι όσοι δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι Άνδρου. Μαζεύτηκε εδώ κάθε πικραμένος και κανείς δεν αντέδρασε. Κύριε Μπασαντη έχετε ηθική υποχρέωση ως έγκριτος δημοσιογράφος που είστε, να αρθρογράφησετε και να εξηγήσετε τους λόγους που πρέπει να αδειάσει το νησί από αυτούς που δεν ζουν 12 μήνες το χρόνο εδώ. Επίσης να δώσετε στον Κο Δήμαρχο να αντιληφθεί ότι πρέπει να τους αναγκάσει σε αποχώρηση, γιατί σε περίπτωση ανάγκης θα υποστούμε δεινά.

This comment was minimized by the moderator on the site

να μεινετε ζωντοβολα να μεινετε ετσι κι αλλοιως για φαγωμα σας εχουν χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα