Νέα έκκληση Δημάρχου Άνδρου προς νεοαφιχθέντες: Μείνετε σπίτι...

Μην ξεγελά η ομορφιά της άνοιξης και του τοπίου. Είμαστε σε αυτοαπομόνωση και καραντίνα. Όσοι πρώην μόνιμοι κάτοικοι ήρθατε καθήστε σπίτι και μην το δείτε διακοπές του Πάσχα όπως κάθε χρονιά. Μείνετε 14 μέρες μέσα τηρώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Αυτά ζητά ο δήμαρχος σε νέα ανακοίνωση του από όσους έκαναν χρήση του δικαιώματος πρώτη κατοικίας ενόψει Πάσχα - ΕΝ ΑΝΔΡΩ.

Αγαπητοί συμπολίτες,

Τις τελευταίες ημέρες έχει παρατηρηθεί αύξηση στις αφίξεις δημοτών στο νησί παρά τις αυστηρές συστάσεις για περιορισμό των μετακινήσεων. Έχει επίσης παρατηρηθεί αύξηση στους κατοίκους που ενώ δηλώνουν μόνιμη κατοικία την Άνδρο δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι.

Είναι πολύ εύκολο να τους εντοπίσει κανείς γιατί οι μόνιμοι κάτοικοι γνωρίζουν και γνωρίζονται. Προς όλους τους νεοαφιχθέντες, για ακόμη μια φορά τους κάνω έκκληση να τηρήσουν το μέτρο του αυτοπεριορισμού. Όλο το νησί έχει κάνει μια τεράστια προσπάθεια για να σπάσει η αλυσίδα της μετάδοσης ,παρακαλώ σεβαστείτε το. Μη συμπεριφέρεστε σα να έχετε έρθει διακοπές, μη μετακινείστε άσκοπα.

Μείνετε σπίτι και ακολουθείστε τις συστάσεις της ΓΓΠΠ του ΥΥ και του ΕΟΔΥ.

Ο Δήμαρχος Άνδρου