Πρώτο κρούσμα… πασχαλινής απειθαρχίας σε ΙΧ! Πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων σε αποβιβασθέντα στην Άνδρο!…

Χτες Μ. Δευτέρα 13/4 το απόβραδο μετά την άφιξη του πλοίου σε λεπτομερή έλεγχο του Λιμεναρχείου στο Γαύριο σε όσους αποβιβάστηκαν, καθώς και σε όλα τα ΙΧ βρέθηκε μη κάτοικος Άνδρου, που έχει παραθεριστικό σπίτι στην περιοχή της Χώρας, να έχει έλθει για Πάσχα στο νησί! Άγνωστο το πως επιβιβάστηκε στη Ραφήνα.

Από τον έλεγχο του λιμεναρχείου Γαυρίου κατά την αποβίβαση διαπιστώθηκε από τα χαρτιά του πως δεν ήταν δηλωμένος μόνιμος κάτοικος Άνδρου. Του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ και αφαιρέθηκαν για 60 μέρες η άδεια κυκλοφορίας και οι πινακίδες του οχήματος! Επιπλέον υποχρεώνεται σε αναγκαστική επιστροφή με το πρώτο καράβι πίσω στον τόπο κατοικίας του μαζί με το χωρίς πινακίδες και άδεια αυτοκίνητο του. Δηλαδή, επιστροφή Μ. Τρίτη 14/4 μεσημέρι στη Ραφήνα. Αν δεν υπακούσει θα έχει νέο πρόστιμο (έως 5.000 ευρώ) και άσκηση δίωξης.

Όπως επισήμαναν οι αρμόδιοι: «είναι κρίμα να έχουμε κάνει τόση μεγάλη προσπάθεια στην Άνδρο και αυτές τις μέρες λόγω μετακίνησης παραθεριστών να έχουμε κάποιο κρούσμα στο νησί. Μία-δύο εβδομάδες έμειναν ας πειθαρχήσουμε κι ας αποφύγουμε τις μετακινήσεις που μπορεί να φέρουν το κορονοϊό στην Άνδρο»!

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»