Κρούσμα κορονοϊού στη Σύρο

13 νέα κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε για σήμερα Πέμπτη 25 Ιουνίου ο ΕΟΔΥ καθώς και ακόμη ένα θάνατο. Από τα 5 κρούσματα το ένα αφορά την γειτονική μας Σύρο.

Τα τρία είναι από πτήσεις και τα δυο από τον Προμαχώνα ενώ τα υπόλοιπα εντοπίστηκαν στις εξής περιοχές: 1 στη Σύρο, 1 στην Παραμυθιά, 1 στη Ροδόπη, 1 στην Καστοριά, 1 στην Πέλλα και 3 στην Ξάνθη.

Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν από το νοσοκομείο της Ερμούπολης.

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Έχουμε κρούσμα και στην Ίο. Πηγή naxopress.

This comment was minimized by the moderator on the site

Πολύ φοβάμαι ότι σύντομα ότι θα έχουμε κρούσμα και στην Άνδρο. Το βράδυ της Παρασκευής 26 Ιουνίου κατά την περιφορά της εικόνας της Θεοσκεπάστου στον πεζόδρομο της αγοράς, έγινε το "έλα να δείς". Αποστάσεις μεταξύ των ανθρώπων ΜΗΔΕΝ, μέτρα προστασίας ΜΗΔΕΝ. Το χειρότερο είναι ότι συνέβη με την ανοχή των αρχών, Αστυνομίας, Λιμενικού και Στρατού και παρουσία του Αντιδημάρχου Κου Γιαννίση, του Επάρχου Κυρίου Λάσκαρη και της Βουλευτού Κυκλάδων της Ν.Δ. Κας Μονογιού. Ντροπή και αίσχος για την μη τήρηση των μέτρων. Όλοι συμπεριφέρονται σαν να έχει τελειώσει αυτό το μαρτύριο του κορονοϊού.
Κατά την άποψή μου είναι μεγάλο λάθος να γίνει ετεροχρονισμένα ο εορτασμός. "Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο" λέει μια λαϊκή παροιμία. Απαράδεκτη η κατάσταση και ερωτώ εάν ο υφυπουργός ο Κος Χαρδαλιάς το γνώριζε θα το επέτρεπε; Ο Κος Δήμαρχος (ομολογώ ότι δεν τον είδα) πως άφησε να γίνει αυτός ο εορτασμός; Θα μας κάνουν οι παπάδες ότι θέλουν; ΕΛΕΟΣ!!!
Κύριε Μπασαντή έχετε ηθική υποχρέωση να γράψετε εναντίον της "φιέστας" και παράλληλα για την μη τήρηση των μέτρων από τη συντριπτική πλειοψηφία των εχόντων καταστήματα στην αγορά. Όπως σας έχω αναφέρει και σε άλλο σημείωμά μου, μόνον το "Εν Άνδρω" μπορεί να αφυπνίσει αυτούς που ουσιαστικά παρανομούν, καθώς έχει απήχηση στην τοπική κοινωνία, οι φίλοι του το υπολογίζουν και το σέβονται και οι εχθροί του το φοβούνται και το τρέμουν για την τεκμηριωμένη άποψη που έχει σε όλα τα θέματα. Θέλω να δω όλους αυτούς τους επίσημους τι θα κάνουν και τι θα πουν εάν παρουσιαστεί κρούσμα στην Άνδρο, κάτι που βέβαια απεύχομαι.
ΥΓ. Κατέβηκα τυχαία στην αγορά γιατί ήθελα να αγοράσω κάτι, ομολογώ ότι δεν θυμόμουν ότι θα εορταστεί αυτό το σαββατοκύριακο η Θεοσκέπαστη και βλέποντας αυτόν τον ΟΧΛΟ έφυγα τρέχοντας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Οι πληροφορίες είναι ότι πρόκειται για ναυτικό από τις Φιλιππίνες, που ήρθε να ναυτολογηθεί σε καράβι στη Σύρο , ασυμπτωματικό, που βρέθηκε θετικός στο τέστ.