Δύο άμεσες επεμβάσεις Πυροσβεστικής και ΣΕΔΑ σε Νειμποριό και Βακόνι...

Φωτογραφία Νειμποριός: Δύο άμεσες επεμβάσεις είχαμε σήμερα 10/8 το πρωί μεταξύ 10:30 και 11:30 από κλιμάκια της Πυροσβεστικής και του ΣΕΔΑ σε δύο φωτιές εν τη γενέσει τους. Η πρώτη στο Νειμποριό και η δεύτερη στο Βακόνι. Πυροσβεστική (με δύο οχήμαστα) και ΣΕΔΑ (με ένα όχημα) έφτασαν άμεσα και έσβησαν την πρώτη στο Νειμποριό πριν εξελιχθεί όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία.

Φωτογραφία Βακόνι: Εν τω μεταξύ ειδοποιήθηκαν τα δύο κλιμάκια για νέα φωτιά στο Βακόνι κι έγυφαν σφαίρα. Κατά τη διάρκεια της φωτιάς στο Νειμποριό οι τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ που είναι σε επιφυλακή αυτές τις μέρες έκοψαν το ρεύμα για να μην υπάρξει επέκταση. Μετά την επέμβαση των κλιμακίων πυρόσβεσης το ρεύμα επανήλθε κι όπως μάς πληροφόρησαν οι τεχνικοί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο δίκτυο. 

Φωτογραφία Βακόνι: Στη συνέχεια μέσα σε ελάχιστα λεπτά και τα δύο κλιμάκια βρέθηκαν στο Βακόνι όπου είχε πάρει φωτιά σε ξερά χόρτα. Με την άμεση παρέμβαση των δύο σωμάτων η φωτιά έσβησε όπως φαίνεται και στις δύο παραπάνω φωτογραφίες από το Βακόνι. 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"