Καταγγελίες αναγνωστών: δρόμος στο Γαύριο, παραλία Λιόπεσι, δεξαμενή Χώρας.

 ΓΑΥΡΙΟ

Απίστευτο νυχτερινό εμπόδιο σε δρόμο του Γαυρίου... 

ΛΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥ

Καλημέρα,

σας στέλνω φωτογραφίες από το πίσω δρόμο του Γαυρίου τις οποίες και φωτογράφισα εγώ Δευτέρα περίπου στις 01:00 το πρωί, καθώς ερχόμουν με το όχημα μου, το ατύχημα ευτυχώς το γλυτώσαμε!

Όπως φαίνεται χωρίς τα φώτα του αυτοκινήτου

Πραγματικά δεν έχω ιδέα ποιος το έκανε, το είδα ξαφνικά και φρενάρισα για να μην προκληθεί ατύχημα, είχα και τα παιδιά μου μαζί. Δεν υπήρχε καμία προειδοποίηση (φωτεινή ή μη) . Και μαζί με το γιό μου τα μεταφέραμε στην άκρη για να γλυτώσουμε τους υπόλοιπους από τα χειρότερα.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΙΟΠΕΣΙ

 

Antonis Refoulias

Κύριε διαχειριστή, 

Τα ηλιακά φωτιστικά στο Λιόπεσι δυστυχώς δεν λειτουργούν τα περισσότερα. Ήταν μια όμορφη και σωστή σκέψη η τοποθέτησή τους που βοηθάνε τον περίπατο και προσθέτουν ασφάλεια.

ΧΩΡΑ

Η δεξαμενή της Χώρας. Ολοκληρώθηκε η επισκευή της τέλη Σεπτέμβρη 2019. Και ξέμειναν κάποιες λακκούβες...

Reporter

Αγαπητό "εν Άνδρω",

μία που βλέπω ότι είναι ευπρόσδεκτες οι παρατηρήσεις των αναγνωστών αποφάσισα κι εγώ να πράξω ανάλογα. Στην παρακαμπτήριο, λοιπόν, από Άγιο Σπυρίδωνα προς Χώρα υπάρχει εκείνη η δεξαμενή η στρογγυλή.

Αυτή η πολύπαθη δεξαμενή κατάφερε να επισκευαστεί στο τέλος της θητείας του προηγούμενου δημάρχου. Έγιναν οι επισκευές της δεξαμενής αλλά έμειναν οι λακκούβες-σκαλοπάτια του δρόμου. Αυτές οι λακκούβες δεν πρέπει κάποτε να κλείσουν; Μήπως υπάρχει υστεροβουλία από την νέα διοίκηση; Είναι τόσο σπουδαίο έργο;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ

Μάλλον αμέλεια θέλετε να πείτε γιατί υστεροβουλία ως προς τι; Δεν αφορά τους προηγούμενους. Τους σημερινούς αφορά. Η επισκευή της δεξαμενής ξεκίνησε και τέλειωσε τον Σεπτέμβρη του 2019. Η προεργασία όμως είχε γίνει τους δύο τελευταίους μήνες του προηγούμενου δημάρχου. Και η επισκευή έγινε επί του νέου. Άρα, οι λακκούβες ξέμειναν από αμέλεια της σημερινής διοίκησης.    

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Όλο γράφεις γράφεις... αλλά ποτέ δεν έχεις γράψει ‘´´´´

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 μήνα πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν υπάρχουν χρήματα για αυτό του είδους εργασιών
Υπάρχουν για ταμπέλες προβολή ονομάτων και τα μυαλά στα κάγκελα έλεος !!!!!!!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Σε ότι αφορά τίς λακούβες στην δεξαμενή ας ελπίσουμε ότι θά τις θυμηθούν. Υπάρχει όμως ένα θέμα επικυνδηνοτητας με τις λεύκες πού φυτεύτηκαν από ανόητους προ αρκετών ετών στον κεντρικό δρόμο Γαυριου-Χωρας στην περιοχή απέναντι από τίς αποθήκες Γονεου. Δεν βλέπει κανείς πόσο γέρνουν, με τον αέρα πάνω από τον δρόμο; Πρέπει νά πέσουν κάποια στιγμή σε κάποιο αυτοκίνητο;;; Δεν μπορούν τουλάχιστον να τις κοντινουν στο μισό;;; Στο παρελθόν έχει υπάρξει περιστατικό με πέσιμο λεύκας στον Πιτροφο.