15 νέα κρούσματα στις Κυκλάδες! Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προληπτικά αύριο στην Άνδρο…

 

Σήμερα Πέμπτη 20/8 ανακοινώθηκαν 15 νέα κρούσματα στις Κυκλάδες. Βρέθηκε θετικός συγγενής εργαζομένου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Νοτίου Αιγαίου στη Σύρο. Στη Μύκονο τα κρούσματα είναι αρκετά.

Να σημειώσουμε πως ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο νησί της Μυκόνου τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ζευγάρι που είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό και βρισκόταν σε ξενοδοχείο αναφοράς, έσπασε την καραντίνα και πήγε σε πάρτι που γινόταν σε βίλα του νησιού στη Φτελιά και στο οποίο υπήρχαν τουλάχιστον 400 άτομα. Το ζευγάρι (κάτοικοι Ισπανίας) συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με την ΕΛ.ΑΣ. να περνάει χειροπέδες και στον υπεύθυνο της βίλας.

Τέλος, σημαντικό είναι πως λένε πως φτάνει αύριο το πρωί στην Άνδρο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για προληπτικούς ελέγχους στο νησί. Θα γίνουν δειγματοληψίες όπως και σε άλλα νησιά σε διάφορα μέρη και αρκετές κοινωνικές κατηγορίες του νησιού.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

15 εκατομμύρια ευρώ απευθείας αναθέσεις επι Σουσουδη δεν είμαστε καλά!! Μας κορόιδευε τοσα χρονια, έλεγχος και όλα στην φόρα να αναλάβει δικαιοσύνη. Μπράβο Διαμαντή γι'αυτό δεν σας πάει και σας ιβρυζει συνέχεια. ΝΤΡΟΠΗ του που κορόιδευε τους Ανδριωτες όλα τα χρόνια ότι δεν υπάρχουν λεφτά και άφησε στο έλεος το νησί. ΝΤΡΟΠΗ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ήρθε το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Τελικά τι νέα έχουμε από τα αποτελέσματα; Σε ποιους πήραν δείγμα; Σε πόσους;

This comment was minimized by the moderator on the site

Κατά βάθος όλοι γνωρίζουν ότι όλο αυτό είναι μια ίωση όπου προσβάλει ευπαθείς ομάδες όπως και οι προηγούμενοι ιοί...

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Το σχόλιο αυτό το διαγράφουμε μιας και οι πολιτικούρες που παρουσιάζονται σαν επιχειρήματα αφορούν την δημόσια υγεία. Ποιος ο λόγος να δίνουμε βήμα σε ψεκασμένους που μιλάνε με πολιτικάντικα επιχειρήματα για την αρρώστια:
Δεν δεχόμαστε σχόλια επικίνδυνα για την δημόσια υγεία. Εκτός αν είναι ΕΠΩΝΥΜΑ ώστε να ξέρουμε ποιοι παρακινούν τον κόσμο με αυτές τις αντιεπιστημονικές πολιτικούρες.
ΕΠΩΝΥΜΑ λοιπόν οι ανοησίες σας. Ώστε η "αντίσταση" σας να έχει κι ένα κόστος...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Λίγο μεγάλο το σχόλιο. Μπείτε στο κόπο παρακάτω ....

Αυτό που βιώνουμε με τους αρνητές του CoVid-19, τους οπαδούς της επίπεδης γης και τους καθε φύσης συνωμοσιολόγους δεν είναι τίποτα άλλο από μια έκφραση του αρνητισμού (denialism). Το πρόβλημα είναι ότι μια ομάδα ανθρώπων έχει επιλέξει συνειδητά να δαιμονοποιήσει την (επιστημονική) γνώση και την επιστημονική μέθοδο. Αυτή η ομάδα ανθρώπων είναι ουσιαστικά ένα ετερόκλητο πλήρωμα (Motley Crew αγγλιστί) που αποτελείται από αρνητές της οποίας προόδου, αντιεμβολιαστές, φανατικούς πιστούς, οπαδούς ακραίων πολιτικών ομάδων κλπ.

Κυκλοφορεί η άποψη ότι δεν πρέπει να αποπαίρνουμε αυτούς τους ανθρώπους αλλά θα πρέπει να τους πείσουμε με διάλογο και επιχειρήματα. Διαφεύγει μάλλον από οσους ισχυρίζονται τα παραπάνω ότι αυτός ο αρνητισμός είναι κυρίως ψυχολογικός κι όχι φιλοσοφικός και εδράζεται στην αποφυγή της παραδοχής μιας ψυχολογικά άβολης αλήθειας. Επομένως δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να πείσεις κάποιον οπαδό του αρνητισμού.

Και προσοχή οταν μιλαμε για αρνητισμό δε μιλάμε για μια απλή άρνηση μιας εμπειρικής παρατήρησης ή άρνηση ενός πραγματικού γεγονότος, αλλά για μια κατάσταση στην οποία κάποιος αντιδρά συστηματικά αρνούμενος την πραγματικότητα και την (επιστημονική) αλήθεια.

Ο δε τρόπος που αυτοί οι άνθρωποι αναπτύσσουν τα επιχειρήματα τους είναι δεδομένος:
- χρησιμοποιούν θεωρίες συνωμοσίας,
- προστρέχουν σε ελλιπή στοιχεία ή απομονώνουν συγκεκριμένα στοιχεία και απορρίπτουν τα υπόλοιπα,
- κάνουν χρήση της αυθεντίας ψευτοειδικών
- "Πετώντας την μπάλα στην εξέδρα", διαστρέφουν δηλαδή τη συζήτηση και προσπαθούν να τη φέρουν σε κάποια άλλη, συνήθως ανεκπλήρωτη, αξίωση.
- χρησιμοποίηση διαφόρων ψευδοεπιχειρημάτων, όπως λογικές πλάνες.

Με ποιους τρόπους πρέπει να αντιδρούμε λοιπόν;
Σύμφωνα με τον Alex Gillespie του LSE τα στάδια της αντίδρασης μας πρέπει να είναι τα ακόλουθα:
- αποφεύγουμε οποιαδήποτε λογική συζήτηση με τους οπαδούς του αρνητισμού.
- "εξουδετερώνουμε" τον οιονδήποτε μεταφέρει τέτοιες απόψεις χτυπώντας τον στην αξιοπιστία των πηγών του.
- αν δεν μπορούμε να αποφύγουμε τη συζήτηση περιορίζουμε τον αντίκτυπο των απόψεων του εξορθολογίζοντας το περιεχόμενο της συζήτησης.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο ασθενής έχει το δικαίωμα να συγκατατεθει ή να αρνηθεί κάθε διαγνωστική ή θεραπευτική πράξη που πρόκειται να διενεργηθεί σε αυτόν.
( Δικαίωμα ασθενών άρθρο 47 του νόμου 2071/92) είναι δικαίωμα του να δεχθεί ή να απορρίψει κάθε συνεργασία εάν δεν τους εμπιστεύεται.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ω ρε γλέντια !! Κανένας να μην δεχτεί. Αυτοί θα μας τον φυτέψουν τον ιό και από εκεί που ανακοίνωσε ο σουσουδης ότι δεν έχουμε θα βρεθούμε με κορονοιο